Koti ja hyvä olo
Kaunis lyhty tuo valoa syksyyn ja talveen

Kaunis lyhty tuo valoa syksyyn ja talveen

Ota ilo irti pimeistä illoista. Sytytä kynttilät lyhtyyn, laita villasukat jalkaan ja nauti kiireettömyydestä.

Syksyn 2019 lyhtyvalikoima K-Citymarketeissa on runsas ja monipuolinen. Tutustu syksyn ja talven lyhtyihin ja valitse suosikkisi!

VerkkokauppaanButton

Kaunista kultaa ja tyylikästä mustaa

Muotokieli on tänä syksynä pelkistettyä ja koristeet ovat suurelta osin väistyneet lyhdyistä. Materiaaleista suosituin on kulta, nyt himmeän mattapintaisena. Myös muita materiaaleja, muotoja ja kokoja on runsaasti.

lyhdyt s2019 mattakulta 680x680 Kuva: myhome lyhty kulta 31,5 cm

Suuret lyhdyt ovat trendikkäitä ja ne ovat paras valinta erityisesti isoihin tai korkeisiin tiloihin. Eri kokoisista lyhdyistä voi myös tehdä ryhmän, joka viimeistelee sisustuksen tai terassin.

Päältä avoimeen, terraariomaiseen lyhtyyn voi rakentaa kauniin asetelman esimerkiksi kuusenpalloista ja paristokäyttöisestä led-valosarjasta tai pienen satumaailman eläinhahmoista ja minikokoisista kasveista.

lyhdyt s2019 terraario 680x680 Kuva: myhome lyhty puualustalla

Pyöreämuotoinen, puusäleistä tehty lyhty tuo pehmeyttä syksyn sisustukseen. Suosittu helmikoristeinen lyhty sekä perinteinen talolyhty ovat saaneet uudeksi värikseen myös mustan ja klassikkolyhty puolestaan kauniin punaisen.

lyhdyt s2019 talo 680x680 Kuva: myhome Talo -lyhty

Suuri osa syksyn lyhdyistä kuuluu uuteen myhome-mallistoon, joka on myynnissä vain K-Citymarketeissa. Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden sekä oheistarvikkeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

VerkkokauppaanButton

Vinkkejä kynttilälyhtyyn

  1. Lyhdyissä suositellaan poltettavaksi lyhtykynttilöitä tai pieniä lämpökynttilöitä. Suuria pöytäkynttilöitä ei ole tarkoitettu lyhtyihin.
  2. Muista, että lämpökynttilät on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Älä laita useita tuikkuja vierekkäin. Ne saattavat sytyttää tulipalon.
  3. Muista vartioida kynttilöitä. Estä lasten ja lemmikkien pääsy tulen lähelle.
  4. Led-kynttilät ovat turvallinen valinta lapsi- tai lemmikkiperheeseen.

Viisi vinkkiä pihalyhtyyn

  1. Valitse metallinen tai puinen lyhty, jossa on riittävä tuulensuojaus, kuten kiinteät lasit. Jos lyhty on rakenteeltaan ilmava, tuuli sammuttaa kynttilän. Vaarana on myös sulan steariinin roiskuminen.
  2. Kynttilälyhdyissä käytetään paljon metallia, koska se on paloturvallinen materiaali. Huomioi, että metalli kuitenkin kuumenee herkästi. Älä polta sormiasi!
  3. Jos ripustat lyhdyn, huolehdi, että koukku on tukeva eikä lyhty pääse putoamaan.
  4. Aseta kynttilät ja lyhdyt aina tasaiselle alustalle ja kauas syttyvistä materiaaleista.
  5. Led-lyhdyn voit jättää turvallisin mielin loistamaan pihalle.

K-Citymarketeissa on lyhtyjen lisäksi myynnissä myös erilaisia oheistarvikkeita, kuten lyhtykoukkuja ja ripustusketjuja.