Kaunis lyhty tuo valoa syksyyn ja talveen

Kaunis lyhty tuo valoa syksyyn ja talveen

Ota ilo irti pimeistä illoista. Sytytä kynttilät, laita villasukat jalkaan ja nauti kiireettömyydestä.

Syksyn 2018 sisustustrendejä hallitsevat metalli, pastellit ja luonnon voimakkaat sävyt. Viimeistele syksyn ja talven sisustus ja terassin ilme kauniilla, tunnelmaa tuovilla lyhdyillä ja kynttiläkupeilla.

Syksyn ja talven sisä- ja ulkolyhtyjen valikoimasta löytyy metallin eri sävyjä. Mustat lyhdyt ovat nyt trendikkäitä tilassa kuin tilassa ja niistä löytyy uusia kauniita muotoja ja pintamateriaaleja. Teräksen värinen lyhty sopii erityisen hyvin moderniin ympäristöön.

lyhdyt metalli 680x300

Klassisen tyylin ystäville lyhtyvalikoimassa on myös kauniita perinteisempiä malleja. Metallinen klassikkolyhty on saatavilla useissa väreissä ja vaaleasävyiset, helmikoristellut lyhdyt ja kynttiläkuppi täydentävät syksyn pastellisia värejä kodin sisustuksessa.

lyhdyt valkoinen puu 680x300

Vinkki! Kokeile täyttää lyhty kuuseen tarkoitetuilla palloilla ja paristokäyttöisellä ledvalosarjalla. Tai leikittele rakentamalla lyhdyn sisään satumaailma eläinhahmoista ja minikokoisista kasveista.

Vinkkejä kynttilälyhtyyn

  1. Lyhdyissä suositellaan poltettavaksi lyhtykynttilöitä tai pieniä lämpökynttilöitä. Suuria pöytäkynttilöitä ei ole tarkoitettu lyhtyihin.
  2. Muista, että lämpökynttilät on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Älä laita useita tuikkuja vierekkäin. Ne saattavat sytyttää tulipalon.
  3. Muista vartioida kynttilöitä. Estä lasten ja lemmikkien pääsy tulen lähelle.
  4. Led-kynttilät ovat turvallinen valinta lapsi- tai lemmikkiperheeseen.

Viisi vinkkiä pihalyhtyyn

  1. Valitse metallinen tai puinen lyhty, jossa on riittävä tuulensuojaus, kuten kiinteät lasit. Jos lyhty on rakenteeltaan ilmava, tuuli sammuttaa kynttilän. Vaarana on myös sulan steariinin roiskuminen.
  2. Kynttilälyhdyissä käytetään paljon metallia, koska se on paloturvallinen materiaali. Huomioi, että metalli kuitenkin kuumenee herkästi. Älä polta sormiasi!
  3. Jos ripustat lyhdyn, huolehdi, että koukku on tukeva eikä lyhty pääse putoamaan.
  4. Aseta kynttilät ja lyhdyt aina tasaiselle alustalle ja kauas syttyvistä materiaaleista.
  5. Led-lyhdyn voit jättää turvallisin mielin loistamaan pihalle.

K-Citymarketeissa on lyhtyjen lisäksi myynnissä myös erilaisia oheistarvikkeita, kuten lyhtykoukkuja ja ripustusketjuja.

(Kausivalojen, lyhtyjen ja koristeiden sekä oheistarvikkeiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain.)