NIVEA Urban Skin - aktiiviseen elämäntyyliin

NIVEA Urban Skin - aktiiviseen elämäntyyliin

Päivitetty 3.9.2018

NIVEA Urban Skin -tuotesarja suojaa ihoa stressin vaikutuksilta ja vahvistaa ihon vastustuskykyä. Löydät tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta.

Tehokkaita ainesosia sisältävä NIVEA Urban Skin -tuotesarja on erityisesti kehitetty toimimaan iholla urbaanin elämän aiheuttamia haittavaikutuksia vastaan. Kiireinen ja aktiivinen elämäntyyli kaupungissa altistaa ihoa stressille, jolloin se kärsii esimerkiksi kuivumisesta ja suojamekanismien heikentymisestä. Stressin myötä myös ikääntymisen merkkejä voi ilmaantua aikaisemmin.

NIVEA Urban Skin -tuotesarja sisältää päivävoiteen, yövoiteen ja kolme erilaista detox-kasvonaamiota. Tuotteet suojaavat ihoa kaupunkistressin vaikutuksilta ja vahvistavat ihon vastustuskykyä ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Sarjan detox-vaikutteiset tuotteet puhdistavat ihoa ja antavat sille 48 tunnin tehokkaan kosteutuksen.

NIVEA Urban Skin 1 Minute Detox Mask -kasvonaamiot

Kasvonaamiot vaikuttavat vain yhdessä minuutissa, joka tekee ihonhoidosta helppoa ja nopeaa.

Kosteuttava NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask -naamio puhdistaa ilmansaasteet iholta tehokkaasti, samalla kun hyaluronihappo tarjoaa kuivalle iholle kosteutusta. Jokapäiväiseen käyttöön soveltuvaa naamiota ei puhdisteta vedellä, vaan naamion puhdistava vaikutus syntyy, kun naamio pyyhitään pois vanulapun avulla. Ihohuokosia syväpuhdistava ja supistava NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine -naamio neutraloi ilman epäpuhtauksien vaikutuksia ihohuokosissa. Läpinäkyvä ja kevyen geelimäinen naamio lämpenee iholla, jolloin sen vaikutukset tehostuvat. Päivittäin käytettynä NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine -naamio pienentää magnoliauutteen avulla isoja huokosia, tasoittaa ihon pintaa ja vähentää kiiltoa.

Nivea Urban Skin kuvitus 2 680

NIVEA Urban Skin Protect Day Cream -päivävoide ja NIVEA Urban Skin Detox Night Cream -yövoide

Päivävoide ja yövoide sisältävät antioksidantteja ja vihreä tee –uutetta. Päivävoide suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja esimerkiksi UV-säteilyltä. Päivävoiteen kevyt koostumus auttaa pitämään ihon raikkaana ja hehkuvana aamusta iltaan. Yövoide taas auttaa ihoa uusiutumaan ja palautumaan yön aikana. Ihosta tulee säteilevän, puhtaan ja terveen näköinen.

Nivea Urban Skin kuvitus 1 680