Hoida hiukset ja iho kuntoon kesän jälkeen

Hoida hiukset ja iho kuntoon kesän jälkeen

Päivitetty 21.4.2021

Miltä ihosi tuntuu kesän kaikottua? Entä hiuksesi? K-Citymarketin kauneusosaston tuotteilla kosteutat syksyn saavuttua sen, minkä kesä kuivatti.

Tutustu kauneuden uutuuksiin

Elinvoimaa hiuksille

Hiukset vaativat erityistä huolenpitoa kesän jälkeen. Aurinko, merivesi ja tuuli kurittavat hiuksia kesällä, jolloin hiukset haaroittuvat, katkeilevat ja ovat karheat. Valitse kesän jälkeen käyttöön laadukkaita korjaavia ja kosteuttavia hiustuotteita.

Käytä elottomiin hiuksiin hoitoainetta, jota ei huuhdella pois. Hoitosuihkeet ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet vahvistavat hiuksia ja antavat niille upean kiillon. Tutustu Schwarzkopfin uutuussarja beologyn tuotteisiin, jotka sisältävät syvänmeren uutetta sekä antioksidanttista merilevää. Ne hoitavat hiuksia syvältä, korjaavat karheutta ja antavat uutta eloa.

Värjätyt hiukset voivat menettää parhaan teränsä kovassa auringossa. Kokeile värjättyyn tukkaan sille sopivaa tuotesarjaa jolla saat ryhtiä haalentuneeseen kuontaloon. Elvital Color Vive shampoo ja hoitoaine antavat värjätyille hiuksille suojaa kesän jälkeen ja tekevät niistä silkkiset ja ylläpitävät värin kiiltoa. Aurinko paistaa lämpimästi vielä syksylläkin, joten suihkuta hiuksiin vielä UV-suojaa sisältävää hoitoainesuihketta.

Lue lisää:

Iho kuntoon syksyä varten

Kun ilma viilenee, iho kaipaa enemmän kosteutta. Lämpötilavaihteluiden kasvaessa ihosi kosteus ei pysy enää tasapainossa. Valitse tuotteita, jotka ovat täyteläisempiä ja sisältävät ihon kaipaamia vitamiineja, antioksidantteja, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa.

Kiireinen elämä kaupungissa voi altistaa myös ihon stressille. NIVEA Urban Skin –tuotesarja on kehitetty aktiiviseen elämäntyyliin suojaamaan ihoa stressin vaikutuksilta ja vahvistamaan ihon vastustuskykyä.

Korealaiset kangasnaamiot ovat helppo tapa huolehtia kasvojen ihon hyvinvoinnista. Kertakäyttöinen kangasnaamio on nopea asettaa ja se tuntuu mukavalta iholla, sillä kostutettu ja huokoinen naamio levittää hoitoaineet tasaisesti ja hellästi. It’s Skin –sarjan kasvonaamioiden kanssa voit kokea korealaisen spa-hoidon kotonasi.

Silmänympärysvoiteet hoitavat ja suojaavat ihoa syksyisellä säällä ja talvipakkasissa. MISSHAn The Time Revolution Vitaly kasvo- ja silmänympärysvoiteet hellivät ihoasi. Nuoremmalle iholle sopii Super Aqua Ice Tear –sarjan kasvovoide ja essence-hoitoneste, joka imeytyy ihon huokosiin helposti ja kosteuttaa ihoa.

Lue lisää:

Helppo neljän askeleen ihonhoitorutiini

Selkeä nelivaiheinen ihonhoitorutiini sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille naisille. Muista kolme askelta:

  1. Puhdista iho aamuin ja illoin. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistustuote poistaa kuivan ja kuolleen ihosolukon sekä ylimääräisen lian ja talin. Puhdista kasvosi aamulla ja illalla.
  2. Viimeistele ja raikasta. Kasvovesi palauttaa ihon pH:n ja tekee ihostasi vastaanottavaisemman hoitotuotteille. Käytä kasvovettä puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin.
  3. Kuori ja käytä naamiota. Ihon kuorinta auttaa sitä uusiutumaan. Ihosi näyttää kirkkaammalta ja puhtaammalta. Käytä kasvonaamiota kuorinnan jälkeen. Se syväpuhdistaa ihohuokoset ja jättää kasvoille raikkaan tunteen. Toista rutiini 2-3 kertaa viikossa.
  4. Hoida ja kosteuta. Kosteuta ihoa sopivalla hoitotuotteella aamuin ja illoin. Valitse seerumi, päivävoide, silmänympärysvoide ja yövoide oman ihotyyppisi ja ikäsi mukaan. Kasvovoiteen päivittäinen käyttö kosteuttaa ihoa ja antaa ravinteita tehden ihosi kauniimmaksi.

Siirry kauneuden pääsivulle