Rimmel Wonder’Swipe - silmänrajaus ja luomiväri samassa tuotteessa

Rimmel Wonder’Swipe - silmänrajaus ja luomiväri samassa tuotteessa

Rimmelin innovatiivinen uutuus Wonder´Swipe on yhtäaikaa silmänrajaus ja luomiväri. Wonder´Swipen löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Hohtava 2-in-1 rajaus ja luomiväri

Rimmel London esittelee mullistavan silmämeikkiuutuuden: Wonder’Swipe, ensimmäinen 2-in-1 -hybridi, metallinhohtoinen liner-tuote, joka vie hohtavan silmämeikin koostumuksen uudelle tasolle. Tämän tuotteen avulla voit luoda rohkeita, trendikkäitä silmämeikkejä vain yhdellä tuotteella.

Eyeliner vai eyeshadow? Metallinen tai glitterinen? Sinä päätät! Pyyhkäise tuotetta, jotta saat sen kaikki mahdollisuudet käyttöösi.

Trendikäs silmämeikki Wonder’Swipella

Nyt silmämeikki keskittyy säihkeeseen: kaikista muodikkaimmat silmämeikkilookit ovat nerokkaan rohkeita ja kimaltavia. Wonder’Swipe-tuotteen 2-in-1-koostumus voi muuttua runsaspigmenttisestä metalli-linerista ultrakimaltavaan luomiväriin vain yhdellä pyyhkäisyllä.

Käyttö:

  • Tee rajaus
  • Anna sen kuivahtaa tai levitä samantien luomiväriksi
  • Meikki kestää parhaimmillaan 10 tuntia

Wonder’Swipe-tuotteesta löydät mielettömän upean kahdeksan sävyn valikoiman, joilla kaikilla luot statement-silmämeikin. Sävyjä löytyy täyteläisistä metalleista hehkuviin kirkkaisiin ja herkullisen tummiin sävyihin.