Arkimeikistä juhlaan – Lumenen vinkit

Arkimeikistä juhlaan – Lumenen vinkit

Päivitetty 15.12.2020

Päivitä päivän silmämeikkisi juhlakuntoon helposti.

Näillä vinkeillä luot niin siistin arkimeikin kuin metallinhohtoiset silmät juhlakauteen ja päivität helposti päivälookin iltamenoihin sopivaksi.

Aloita pohjustamalla luomet silmämeikin pohjustusvoiteella, joka auttaa väriä levittymään tasaisesti ja pysymään koko päivän. Upeana säihkyvän silmämeikin luot levittämällä liikkuvalle luomelle Spectrolite Glow -nestemäistä luomiväriä, jonka metallinhohtoiset sävyt avartavat katsetta ja sopivat jokaisen silmiin. Nestemäisen koostumuksen ja pehmeän applikaattorin ansiosta luomiväriä on helppo lisätä vaikka työpäivän jälkeen aamulla tehdyn meikin päälle ilman tahraamista tai varinaa.

Kesko Lumene 1 680 680

Myös silmänrajauksen avulla on helppo vaihdella silmämeikin intensiivisyyttä. Intense vedenkestävän silmänrajaustussin äärimmäisen tarkalla kärjellä luot helposti erilaisia katsetta korostavia lookeja aina kapea piirtoisesta näyttäviin rajauksiin. Nestemäinen, vedenkestävä koostumus kuivuu nopeasti, ei tahraa ja pysyy intensiivisen mustana koko päivän. Viimeistele silmämeikki maskaran avulla. Nordic Berry Volume Mascaralla luot täydellisen tuuheat, runsaat ripset. Pituutta ja kaarevuutta toivoessasi valitse Nordic Berry Curl Mascara, joka tekee ripsistä näyttävän kaarevat, pitkät ja erotellut. Mikäli suosit vedenkestävää maskaraa, Nordic Berry Curl Waterproof luo ripsiin vedenkestävää upeaa kaarevuutta.

Kiinnitä upea silmämeikkisi koko päiväksi kasvoille suihkuttamalla pari suihkausta Blur Meikinkiinnityssuihketta. Valmista! Kesko Lumene 2 680 1020