Upea silmämeikki arkeen ja juhlaan

Upea silmämeikki arkeen ja juhlaan

Päivitetty 10.11.2021

Loppuvuoden juhlahulinassa on aika laittaa silmät säihkymään!

Lumenen uuden kausituotteen, Natural Harmony Luomiväripaletin matta- ja satiinisävyillä saat näyttävän tai kauniin luonnollisen silmämeikin vaivattomasti niin arkeen kuin juhlaan.

Vegaaninen luomiväripaletti sisältää kuusi harmonisen täydellisesti yhteensopivaa sävyä. Ne on suunniteltu yhteistyössä Lumenen globaalin meikkitaiteilijan, ruotsalaisen Fanny Lagerwallin kanssa. Luomiväripaletin moderni kartonkipakkaus on kierrätettävä.

Näin syntyy täydellinen silmämeikki loppuvuoden juhliin:

Pohjusta silmämeikki Bright Eyes silmämeikin pohjustusvoiteella, jonka avulla luot pitkäkestoisen silmämeikin. Tummat silmänaluset peität helposti Bright Eyes peitevoiteella, joka vähentää väsymyksen merkkejä silmien ympäriltä. Jatka valitsemalla yksi Natural Harmony Luomiväripaletin ruskeista sävyistä meikkisi pääsävyksi. Häivytä vaaleammalla sävyllä, luodaksesi pehmeän utuisen juhlameikin. Viimeistele Intense vedenkestävällä silmänrajaustussilla ja Stay Volume Mascaralla, joka antaa ripsillesi maksimaalista, pitkäkestoista tuuheutta.

Valovoimaisen juhlameikin salaisuus on Illuminating valokynä. Valoa heijastavan peitevoiteen tarkoituksena on tuoda valoa kasvojesi varjokohtiin ja häivyttää näin kasvojen juonteita ja väsynyttä ilmettä. Levitä tuotetta meikkivoiteen päälle nenän, suupielien ja otsan juonteiden syvimpiin kohtiin. Saat katseestasi elinvoimaisen, kun lisäät valokynää silmän sisänurkkaan!

Luo kauden upein silmämeikki Natural Harmony Luomiväripaletin ja muiden Lumene-tuotteiden avulla!

Lumene_palettekuva_680x300

  • Lumene Naturl Harmony luomiväripaletti
  • Bright Eyes silmämeikin pohjustusvoide
  • Bright Eyes peitevoide tummille silmänalusille
  • Illuminating valokynä
  • Intense vedenkestävä silmänrajaustussi
  • Stay Volume Mascara