Täydennä ruokavaliota terveystuotteilla ja vitamiineilla

Täydennä ruokavaliota terveystuotteilla ja vitamiineilla

Päivitetty 15.4.2024

Pirkka-sarjaan kuuluu useita vitamiineja ja ravintolisiä, joista on helppo valita omiin tarpeisiin sopiva valmiste.

Erilaiset vitamiini- ja ravintolisävalmisteet täydentävät ruokavaliota. Niitä ei ole tarkoitettu korvaamaan monipuolista ruokavaliota eikä niistä saada merkittäviä määriä energiaa. Omasta K-ruokakaupastasi löydät valikoiman luotettavia Pirkka-vitamiineja ja ravintolisiä - muun muassa B-, C- ja D-vitamiineja, monivitamiineja sekä Omega-3-rasvahappoja.

pirkka vitamiinipurkit kuvitus 2000x875

B-vitamiinit

B-ryhmän vitamiinit muun muassa nopeuttavat ja helpottavat aineenvaihduntaa sekä vahvistavat hermostoa ja lihaksia. Ne ovat myös erityisen tärkeitä rakennusaineita hiuksille, iholle ja kynsille.

Lue lisää B-vitamiinista

Pirkka B-vitamiini 100kpl/47g

Pirkka B-vitamiini sisältää aikuisen ruokavaliota täydentäviä vitamiinitabletteja, joissa on kahdeksaa eri B-vitamiinia. Pirkka B-vitamiini on laktoositon ja gluteeniton.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka B12-vitamiini 1000µg 50kpl/15g

Nieltävä laktoositon ja gluteeniton B12-vitamiinivalmiste. Yksi tabletti sisältää 1000µg B12-vitamiinia.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

C-vitamiinit

C-vitamiini toimii muun muassa antioksidanttina, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä lisää raudan imeytymistä.

Lue lisää C-vitamiinista

Pirkka C-vitamiini 90kpl/46g

Pirkka C-vitamiini sisältää appelsiininmakuisia vitamiinitabletteja, jotka on makeutettu xylitolilla. C-vitamiini toimii muun muassa antioksidanttina, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä lisää raudan imeytymistä. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää C-vitamiinia 80mg (100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka C-vitamiini 500mg 90kpl/65g

Nieltävä laktoositon ja gluteeniton C-vitamiinivalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää C-vitamiinia 500mg (625% päivittäisen saannin vertailuarvosta (aikuiset)).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka C-vitamiiniporetabletti 1000mg 20kpl/84g

Sitrushedelmän ja aprikoosin makuinen C-vitamiiniporetabletti, joka on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää C-vitamiinia 1000mg (1250% päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

D-vitamiinit

D-vitamiini auttaa kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä sekä edistää luiden ja hampaiden normaalia terveyttä sekä lihastoiminnan ylläpitämistä.

Lue lisää D-vitamiinista

Pirkka D-vitamiini 10µg 120kpl/47g

Appelsiininmakuinen ksylitolilla ja sorbitolilla makeutettu, imeskeltävä D3-vitamiinivalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää D3-vitamiinia 10µg (200% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka D-vitamiini 20µg 120kpl/47g

Laktoositon ja gluteeniton vitamiinivalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää D3-vitamiinia 20µg (400% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka D-vitamiini 50µg 90kpl/27g

Laktoositon ja gluteeniton vitamiinivalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää D3-vitamiinia 50µg (1000% päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Monivitamiinit

Pirkka monivitamiiniporetabletti 20kpl/86g

Useita vitamiineja sisältävä kylmään veteen liotettava appelsiininmakuinen ravintolisä, joka sisältää myös kalsiumia ja magnesiumia. Makeutettu syklamaatilla ja sakariinilla.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka monivitamiini-kivennäisaine 100 kpl/48g

Pirkka monivitamiini on yhteensä 12 eri vitamiinin ja 4 kivennäisaineen ravintolisä. Makeuttamaton, laktoositon ja gluteeniton.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

pirkka mineraalipurkit kuvitus2 2000x875

Hyviä rasvahappoja

Pirkka Omega-3-kalaöljy + BDE 100kpl/137g

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävä kalaöljy-vitamiinivalmiste, joka sisältää myös foolihappoa ja B6-, B12-, D- ja E-vitamiinia.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka Omega-3-kalaöljy + E 150kpl/135g

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävä kalaöljyvalmiste, joka sisältää myös E-vitamiinia.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Vatsalle ja ruoansulatukselle

Pirkka maitohappobakteeri-inuliini 30kpl/12g

Probioottivalmiste, joka sisältää 5 eri enteropäällystettyä maitohappobakteeria ja inuliinikuitua. Inuliini lisää probioottien määrää ja alentaa paksusuolen pH:ta, nopeuttaen myös suoliston toimintaa.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka laktaasientsyymitabletti 40kpl/9,3g

Laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen tarkoitettu valmiste. Laktaasientsyymi pilkkoo laktoosin imeytymiskykyisiksi yksinkertaisiksi sokereiksi glukoosiksi ja galaktoosiksi.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Mineraalit

Pirkka kromi 90kpl/48g

Kromi edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa sekä edistää verensokeritasojen pysymistä normaalina. Mansikanmakuinen kivennäisainevalmiste, joka on laktoositon ja gluteeniton. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää kromia 50µg (125% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka magnesium 375g 30kpl/45g

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä energia-aineenvaihduntaa. Päärynänmakuinen ksylitolilla ja sorbitolilla makeutettu magnesiumvalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää magnesiumia 375g (100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka magnesium 375g 90kpl/135g

Spearmintin makuinen ksylitolilla ja sorbitolilla makeutettu magnesiumvalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää magnesiumia 375g (100% vuorokautisen saannin vertailuarvosta).

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka kalsium + D 80kpl/107g

Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina.

Omenanmakuinen ksylitolilla ja asesulfaami K:lla makeutettu kalsium-D3-vitamiinivalmiste. Suositeltava vuorokausiannos (= 2 tablettia) sisältää kalsiumia 800 mg (100%) ja D3-vitamiinia 10 µg (200%) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka rauta + C 30kpl/18g

Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä hapen kuljetusta kehossa. Se auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon ja gluteeniton rauta-C-vitamiinivalmiste.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta

Pirkka rauta + B + C 250ml

Nestemäinen laktoositon ja gluteeniton rauta-vitamiinivalmiste.

Katso K-Ruoka-verkkokaupasta