Raikkaat Pirkka vitamiinivedet

Raikkaat Pirkka vitamiinivedet

Julkaistu 23.3.2018

Raikkaat Pirkka vitamiinivedet löytyvät kesähelteiden janonsammuttajiksi K-kaupoista. Isoista 1,5 litran pulloista riittää raikasta juomaa useammallekin janoiselle. Tuotteet valmistaa Suomessa Finn Spring Oy.

Pirkka Aurinkohedelmä Sinkki+E

Pirkka aurinkohedelmä sinkki + E on raikas persikan, jasmiinin ja aloe veran makuinen hiilihapotettu juoma. Juomaan on lisätty sinkkiä ja E-vitamiinia ja se on makeutettu kevyesti hedelmäsokerilla. Sinkki edesauttaa rasvojen ja proteiinien normaalia aineenvaihduntaa. E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Pirkka Vihreä Omena Magnesium+C 

Pirkka vihreä omena Mg+C on raikas omenan makuinen hiilihapotettu vesi, johon on lisätty magnesiumia ja C-vitamiinia. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pirkka Punainen Marja B+C 

Pirkka punaiset marjat B+C on raikas, vadelman ja sitruunan makuinen hiilihapotettu juoma. Juomaan on lisätty C-, B6- ja B12-vitamiineja ja se on makeutettu kevyesti hedelmäsokerilla. C-, B6- JA B12- vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistävät hermoston normaalia toimintaa