The Body Shop K-Citymarketissa

The Body Shop K-Citymarketissa

Päivitetty 4.9.2018

K-Citymarket ja The Body Shop aloittivat ensimmäisinä maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen yhteistyön. Löydät omasta K-Citymarketistasi nyt valikoituja The Body Shop -tuotteita.

K-Citymarket on maailman ensimmäinen hypermarketketju, joka jouluna 2016 aloitti valikoitujen The Body Shop -tuotteiden myynnin. The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii 60 maassa eri puolilla maailmaa. The Body Shopin tuotevalikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä ja lisäksi myynnissä on satoja erilaisia oheistuotteita kuten kampoja, pesusieniä ja meikkisiveltimiä.

Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia. The Body Shop tunnetaan eettisen liiketoiminnan kansainvälisenä uranuurtajana, jonka keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, oikeudenmukainen kaupankäynti köyhien yhteisöjen kanssa, ympäristönsuojelu sekä ihmisoikeuksien kunnioittaminen.

"Eettinen liiketoiminta on The Body Shopin toiminnan kulmakivi. Koska Kesko on valittu useana vuonna maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi, yhteistyön aloittaminen on luontevaa", kertoo The Body Shopin Aarno Pohtola.

Syksyn 2018 valikoimaan kuuluvat muun muassa uudet The Body Shop -vartalojogurtit.