Aussie SOS - hiusten hätähuutoon

Aussie SOS - hiusten hätähuutoon

Päivitetty 19.4.2021

Hiusten hätähuuto aiheuttaa helposti paniikkia. Hengitä muutaman kerran syvään ja ryhdy korjaamaan hiuksiasi Aussien avulla. Aussie SOS -sarja on saapunut K-Citymarketiin, joten hae omasi.

Korjaa vaurioituneet hiukset

Vaurioituneet hiukset näyttävät yleensä elottomilta tai pörröisiltä ja niitä voi olla vaikea hallita. Paljon kärsineiden hiusten pintakerros on kuitenkin korjattava, ennen kuin voit toivoa saavasi sileät ja kiiltävät hiukset. Aussie SOS -sarja sisältää australialaisia superhedelmiä, kuten harvinaista Tasmanian pippuria, jossa on neljä kertaa enemmän antioksidantteja kuin mustikoissa. Se myös tuoksuu uskomattomalta!

Upeaan SOS-sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, 3 Minute Miracle -syvähoito, lämpösuojasuihke ja kaksi tehohoitoa.

Shampoo: Vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Aussie SOS Deep Repair -shampoo on nopea ja helppo ratkaisu elottomille ja kuiville hiuksille.

Hoitoaine: Vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Aussie SOS Deep Repair -hoitoaine tekee hiuksista kauniin pehmeät ja sileät nopeasti.

3 Minute Miracle: Aussie SOS Deep Repair 3 Minute Miracle -syvähoito on äärimmäisen ravitseva tehohoito kuiville, vaurioituneille ja elottomille hiuksille.

Lämpösuojasuihke: Aussie SOS Heat Saviour -lämpösuojasuihke on suunniteltu korjaamaan muotoilun kuivattamia ja vaurioittamia hiuksia.

Kosteuttava tehohoito: Aussie SOS Moisture Shot on tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Australialaista sitruunamyrttiä sisältävä tehohoito kosteuttaa hiuksesi niiden ansaitsemalla tavalla.

Korjaava tehohoito: Aussie SOS Repair Shot on tehohoito heikoille ja vaurioituneille hiuksille. Australialaista sitruunamyrttiä sisältävä koostumus elvyttää hiuksesi välittömästi.

Aussie SOS 680x

Aussie-tuotteet K-Citymarketista ja verkkokaupasta