5 herkullista ideaa lastensynttäreiden lahjapussukoihin

5 herkullista ideaa lastensynttäreiden lahjapussukoihin

Päivitetty 20.4.2018

Muista lastenjuhlien vieraita yllätyslahjoilla, jotka on hauska toteuttaa juhlien teemalla. Katso alta vinkkejä vaikkapa sportti-, viidakko ja keijusynttäreiden lahjapussukoihin!

1. Sporttisynttärit

Liikunnallisillakin synttäreillä on lupa herkutella. Sporttinen yllätyslahja on pakattu tietysti juomapulloon ja se sisältää herkkuja tikkareista suklaa- ja lakupatukoihin.

2. Keijujen karkelot

Taikasauvan heilahdus ja ripaus keijupölyä – niistä on ihanien keijusynttäreiden yllätyslahja tehty! Sellofaanipussiin on pakattu muun muassa pastellisia vaahtokarkkeja, purkkaa ja minikyniä ja se on koristeltu taikasauvalla ja tyllillä.

3. Rantaleikkejä

Kesäisten synttäreiden yllätyslahjan voi paketoida hauskasti muovilapioon. Sellofaani pitää herkut lapion kauhassa ja koko komeuden voi koristella värikkäillä rantavarjoilla.

4. Viidakkoseikkailu

Leijonaa mä metsästän, tahdon saada suuren… Viidakon eläimet lähtevät juhlavieraiden matkassa kotiin herkullisessa karkkivartaassa.

5. Merirosvosynttärit

Arr! Aarrejahti jatkuu merirosvosynttäreiden jälkeen. Piirrä paperipussiin aarrekartta ja kätke pussiin teemaan sopivia herkkuja happamista pääkallokarkeista pieniin merirosvohahmoihin.