• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Merirosvon kurkkuveneet

Merirosvon kurkkuveneet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 178 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1(300 g)kurkku
    • 1iso porkkana
    • n. 100gedamjuustoa
    • varrastikkuja

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kurkku pitkittäin puoliksi ja puolikkaat kuudeksi noin 10 cm:n palaksi. Koverra kurkuista siemenet lusikalla.
  2. Kuori ja suikaloi porkkana, suikaloi myös juusto. Lastaa veneet porkkanoilla ja juustoilla.
  3. Piirrä valkoiselle paperille merirosvolippuja. Nosta merirosvoliput varrastikkusalkoihin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 178 kcal743 kJ
  • Proteiinia14,2 g
  • Hiilihydraatteja2,41 g
  • Rasvaa12,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille