Lasten makukoulussa katkaravut

Lasten makukoulussa katkaravut

Julkaistu 18.4.2018

Ohoi, katkarapuja näkyvissä! Lasten makukoulussa nostetaan ankkuri ja lähdetään merirosvolaivalla hurjaan katkarapujahtiin.

Katkaravut ovat kaikkien merirosvojen lempiherkkua! Lasten makukoulussa lähdetäänkin tällä kertaa merirosvolaivalla hurjaan katkarapujahtiin. Seikkailun päätteeksi saalis pistetään poskeen hyvällä ruokahalulla.

Ohoi, katkarapuja näkyvissä!

Järjestä lapsille hauska katkarapujahti juuri ennen ruoka-aikaa – merirosvona touhuillessa ruokahalukin kasvaa. Jotta pienet merirosvot voisivat napsia katkaravut parempiin suihin, tarvitaan tietysti merirosvoille sopivat ruokailuvälineet: hurjat merirosvomiekat.

Askartele turvallisia merirosvomiekkoja liimaamalla pieniä merirosvolippuja cocktailtikkuihin. Kietaise lasten päihin merirosvohuivit ja piirrä kajalilla villit viikset. Mustat silmälaput ja leveät vyöt kohottavat merirosvotunnelmaa entisestään. Piilota lippuja ympäri asuntoa ja lähetä lapset merirosvojahtiin. Arrr, merirosvomiekkojen etsintä alkakoon!

Merirosvojen herkku: dipatut katkaravut

Sillä aikaa kun lapset etsivät merirosvolippuja, kata pöytään katkarapuja sekä merirosvojen suosikkikastikkeita. Pehmeä kermaviilikastike sopii lasten makuun. Vihreä guacamole ja Pirkka hedelmäinen dippi maistuvat herkullisilta katkarapujen kanssa.

Kata pöytään myös muutamia kurkkuvoileipiä tai purjeella koristeltuja kolmioleipiä sekä merirosvojen kurkkuveneitä, jotta pienet vatsat tulevat varmasti täyteen.

Kun merirosvoliput ovat löytyneet, käydään todelliseen katkarapujahtiin! On hauskaa seivästää herkkupaloja cocktailtikkuihin ja dippailla niitä merirosvojen lempikastikkeisiin. Arrr, onpa herrrrkullinen saalis!