Brunssi Pirkka Parhaat -tuotteilla

Brunssi Pirkka Parhaat -tuotteilla

Päivitetty 25.5.2021

Kokoa laadukas brunssi viikonlopun kunniaksi. Pirkka Parhaat -tuotteilla saat brunssipöydän koreaksi helposti, monipuolisesti ja ennen kaikkea maukkaasti.

Tuoretta leipää ja päällysteitä

Tuore leipä on pohjana onnistuneelle brunssille. Viipaloi tarjolle kiviuunikierrepatonkia ja tarjoa viipaleiden kanssa erilaisia juustoja ja leikkeleitä. Tapasleikkeleet sopivat loistavasti patongin kanssa tarjottavaksi. Pakkaus sisältää kolmea klassista italialaista leikkelettä. Brunssille sopivia leivänpäällysjuustoja ovat esimerkiksi valmiiksi viipaloitu kartanojuusto tai saariston kermajuusto. Pehmeän täyteläinen port salut juusto sopii erityisen hyvin yhteen rapean siemennäkkileivän kanssa. Älä myöskään unohda aitoa kirnuvoita.

Avokadoleivät 2019

Kahviloiden aamiaisilta tutut avokadoleivät valmistuvat paahdetusta leivästä, haarukalla muussatusta avokadosta sekä ripauksesta suolaa ja pippuria.

Herkuttelujuustoja ja hilloja

Lautasellinen herkuttelujuustoja tekee brunssista juhlavan tuntuisen. Manchego-juusto sopii yhteen viikunahillon kanssa. Varaa juustolautaselle myös sinihomejuustoa ja camembertia. Makeat, tummat viinirypäleet sointuvat hyvin yhteen suolaisten juustojen kanssa.

Yhtä brunssia varten ei välttämättä halua varata montaa isoa purkillista hilloa. Ratkaisuna tähän ovat kolmen pakkauksissa myytävät kätevät Pirkka Parhaat minihillopurkit. Aamiaishillot sisältävät pienet purkilliset appelsiinimarmeladia, mansikkahilloa ja omenahilloa. Varta vasten juustoille valikoidut juustohillot taas sisältävät greippi-, inkivääri- ja viikunahillot.

Paremmat lisäkkeet jogurtille

Brunssin jogurttibuffetin pohjaksi varataan maustamatonta luonnonjogurttia tai paksumpaa turkkilaista jogurttia, jotta lisäkkeiden maut saadaan kunnolla esiin. Luo brunssille luksusta makeilla, Kreikan auringon alla kypsyneillä kirsikoilla tai suomalaisilla vadelmilla. Lempeän luonnollista makeutta pyöräytetään jogurtin joukkoon kotimaisella hunajalla. Pirkka Parhaat granoloista löytyy kaksi rouskuvaa makuvaihtoehtoa: omena-inkivääri-kaneli ja marja-siemen.

Parhaat liite smoothie kattauskuva

Brunssin juomat ja pientä makeaa

Kahvi ja tee kuuluvat jokaiselle brunssille. Kylminä juomina brunssilla tarjotaan vitamiinipitoisia smoothieita, joita löytyy mauissa Sunny, Green, Tropical ja Berry.

Varaa brunssille jokin pieni makea makupala kahvin tai teen kanssa nautittavaksi. Tiramisu myydään kätevässä annospakkauksessa ja siinä maistuvat Italian herkulliset maut. Macaronit ovat niin kauniin värisiä, että ne käyvät myös brunssipöydän koristeluun.

Pirkka Parhaat hunaja ja tee fiiliskuva 2019