Pirkka Argan -sarja

Pirkka Argan -sarja

Pirkka Argan -sarja tuo luksusta päivittäiseen ihonhoitoon

Suomalainen iho ja hiukset kaipaavat ilmastostamme johtuen kosteutusta keskivertoa enemmän.  Pirkka toi markkinoille Suomessa valmistetun arganöljyä sisältävän tuotesarjan, joka ravitsee herkkää ihoamme monipuolisesti.

Pirkka Argan -sarjan uutuudet ovat suomalaisia tuotteita, joissa edullinen hinta ja laatu kohtaavat. Uutuuksissa on sekä kasvojen ihonhoitoon ja vartalolle sopivia tuotteita että kosteuttavat käsi- ja jalkavoiteet, jotka ovat hellävaraisia ja sopivat monelle.

Hyvinvointia arganöljystä

Arganöljy sisältää runsaasti tärkeitä omega-3- ja omega-9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Arganöljy on arganpuun hedelmien siemenistä puristettu öljy, jota kutsutaan myös Marokon nestemäiseksi kullaksi. Arganpuun hedelmät kuivatetaan, niiden kuori murskataan mekaanisesti ja näin paljastuneet ytimet jauhetaan tahnaksi. Öljy erotetaan niistä kylmäpuristusmenetelmällä, jolloin menetelmä ei hajota tärkeitä vitamiineja eikä muita öljyn tehoaineita. Tuotteissa raaka-aineena käytetyllä orgaanisella arganöljyllä on luomusertifiointi.

-    Omaksi suosikikseni nousi ehdottomasti Pirkka Argan kasvovoide, jonka samettinen pinta ja tehokas kosteutusteho on kuivalle talvi-iholle parasta ravinnetta. Toiseksi suosikkituotteeksi on pakko mainita myös Pirkka Argan kasvonaamio, joka virkistää aina. Vaikka takana olisi pitkä lento, pitkä työpäivä tai pitkäksi mennyt iltariento – kasvonaamio raikastaa ja kirkastaa 10 minuutissa ja olo on kuin uudesti syntynyt, kehuu Pirkan tuotteet valmistaneen Sim Finlandin avainasiakaspäällikkö Heidi Varjoranta.

Suomessa valmistettu, suomalaisille suunniteltu

Tuotteet valmistaa Sim Finland Oy, suomalainen perheyritys, jonka moderni tuotantolaitos sijaitsee Pirkanmaalla Ylöjärvellä. Kaikilla Argan-sarjan tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

-    Olemme erikoistuneet laadukkaiden iho- ja hiuskosmetiikkatuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Kiinnitämme erityisesti huomiota raaka-ainevalintoihimme, jotta tuotteemme soveltuisivat herkkäihoisimmillekin, kertoo Varjoranta.

Ilmastostamme johtuen suomalainen iho ja hiukset kaipaavat kosteutusta keskivertoa enemmän. Talvikaudella pakkaset sekä kuiva sisäilma aiheuttavat omat haasteensa niin ihon kuivumisen, kuin hiusten sähköisyyden suhteen.

-    Näihin haasteisiin osaamme kotimaisena valmistajana vastata varsin hyvin. Myös Pirkan uudet tuotteet on kehitetty suomalaisten tarpeisiin, kertoo Varjoranta.