Suomalaiset Pirkka-oluet

Suomalaiset Pirkka-oluet

Päivitetty 8.3.2021

Suomalainen Pirkka III-olut on jo 10-vuotias. Sininen tölkki on klassikko, mutta maista rohkeasti myös muita sarjan vaihtoehtoja eri makuvivahteilla ja vahvuuksilla.

Sininen Pirkka III-olut on jo 10-vuotias klassikko, joka aikanaan yllätti monet. Se kipusi nopeasti myydyimpien oluiden joukkoon ja pitää siellä paikkansa edelleen. Vuosien varrella suomalaisten makumieltymykset ovat muuttuneet ja sinisen Pirkka III-oluen rinnalle on tuotu useampia suomalaisia Pirkka-oluita eri makuvivahteilla ja vahvuuksilla.

Laadukas lagerolut työllistää suomalaisia

Suomalaisuus on Pirkka-sarjassa tärkeä arvo, ja tämä näkyy myös Pirkka-olutvalikoimassa. Pirkka III-oluen on alusta asti valmistanut Olvi Iisalmessa. Oluen raaka-aineena käytetään suomalaista ohramallasta, mikä työllistää suomalaisia maanviljelijöitä. Sinisen Pirkka III-oluen rinnalle on vuosien varrella tuotu myös muita suomalaisia lagereita, jotka kaikki valmistetaan samalla Olvin tehtaalla.

Suomalaiset eivät yleensä ajattele Suomessa valmistettuja peruslagereita laadukkaina, mutta todellisuudessa asia on toisin: Lagerin maku ei peitä virhemakuja toisin kuin voimakkaammat olutlaadut voivat tehdä. Siksi lageroluiden valmistaminen on haastavaa ja vaatii ammattitaitoa. Pirkka-oluiden laatu varmistetaan sokkotestein jokaisesta valmistuserästä.

Sinisen Pirkka III-oluen maku on koko kymmenvuotisen taipaleensa aikana pysynyt samana. Sarja on kuitenkin matkan varrella täydentynyt vaihtoehdoilla, joista löytyy makuvivahteita ja vahvuuksia jokaiseen makuun. Kokeile rohkeasti eri värejä!

Suomalaiset Pirkka-oluet ovat vaaleita lagereita, jotka toimivat oivallisesti monentyyppisen ruoan kanssa. Erityisen ne sopivat broilerin, pizzan ja suolaisten piirakoiden kanssa ja ovat hauska valinta myös grilli- ja pubiruoan parina.

Pirkka III-olut 4,5 % 0,33 l

Suomalainen lagerolut, joka valmistetaan kotimaisesta ohramaltaasta ja jota täydentää hieno aromihumalointi.

Pirkka olut 4,5% 0,33l - kuva

Pirkka olut 4,5% 0,33l

Katso lisää ›

Pirkka lager olut 4,5% 0,5l - kuva

Pirkka lager olut 4,5% 0,5l

Katso lisää ›

Pirkka olut 4,5% 24x0,33l - kuva

Pirkka olut 4,5% 24x0,33l

Katso lisää ›

Pirkka lagerolut 5,2 % 0,33 l

Pirkka lagerolut 5,2 % tarjoaa olutnautinnon vahvempaan makuun. Se on parhaimmillaan grilliruoan kaverina, mutta toimii mainiosti myös seurustelujuomana.

Pirkka olut 5,2% 0,5l - kuva

Pirkka olut 5,2% 0,5l

Katso lisää ›

Pirkka olut 5,2% 0,33l tlk 8-pack - kuva

Pirkka olut 5,2% 0,33l tlk 8-pack

Katso lisää ›

Pirkka I-olut 2,7 % 0,33 l

Pirkka I-olut on maultaan raikas ja kevyt. Alkoholia on vain 2,7 %, mikä tekee siitä mainion ruokajuoman. 

Pirkka ykkönen I-olut 2,7% 0,33l - kuva

Pirkka ykkönen I-olut 2,7% 0,33l

Katso lisää ›

Pirkka I-olut 2,7% 0,33l tlk 6-pack - kuva

Pirkka I-olut 2,7% 0,33l tlk 6-pack

Katso lisää ›