Hyppää sisältöön
Herra Snellmanin uudet kotimaiset palvileikkeleet

Herra Snellmanin uudet kotimaiset palvileikkeleet

Julkaistu 28.2.2020

Jos syöt lihaa, syö aidosti suomalaista. Tutustu siihen, miksi kannattaa valita lihaa, jonka raaka-aineet ja työn alkuperä ovat Suomessa.

Herra Snellmanin uutuudet Kotimainen palvikinkku, palvifilee ja palvikalkkuna tehdään Pietarsaaressa, suomalaisesta lihasta. Sama alkuperä pätee kaikkiin Snellmanin tuotteisiin. On monia syitä valita tuotteita, joissa sekä raaka-aineen että työn alkuperä on meillä Suomessa.

Tuet suomalaista työtä

Valitsemalla suomalaista lihaa autat työllistämään suoraan noin 10 000 ja välillisesti lähes 300 000 suomalaista: lihantuottajia, maanviljelijöitä, rehuntoimittajia, eläinlääkäreitä, kuljetusyrittäjiä, tuotekehittäjiä, pakkaajia ja kaupan henkilöstöä.

Valitset ruokaa läheltä

Suomalainen liha on lähiruokaa parhaimmillaan ja eläinten rehu tulee pääsääntöisesti omilta pelloilta. Pohjoinen maaperämme soveltuu hyvin rehuntuotantoon, eikä Suomi kärsi vesipulasta monen muun tuotantomaan tavoin. Lisäksi eläinten ruokinnassa käytettävää soijaa korvataan enenevässä määrin kotimaisilla kasveilla.

snellman-lehma-kuvituskuva-680

Voit luottaa eläinten hyvinvointiin

Eläinten terveys ja hyvinvointi on tarkasti valvottua ja turvataan kaikissa tuotannon vaiheissa – monilta osin yli lainsäädännön tason. Suomalaisessa lihantuotannossa on sitouduttu järjestelmälliseen eläinten terveydenhuoltotyöhön sekä tautisuojaa ja rehun tuontia koskeviin ohjeisiin. Esimerkiksi sian terve saparo on yksi parhaista merkeistä eläimen hyvinvoinnista. Suomessa sian saparoa ei typistetä lainkaan.

Tiedät, että antibiootteja käytetään vähän

Suomalaisessa alkutuotannossa antibioottien tai muita lääkkeiden käyttö on Euroopan alhaisimpia. Niitä käytetään vain eläinlääkärin määräyksestä ja todettuun tarpeeseen, ei ennaltaehkäisevästi.

Kun valitset 100 %:n kotimaisia tuotteita, tuet suoraan suomalaisia tuottajia ja suomalaista työtä. Suomalainen liha on turvallista, vastuullisesti tuotettua ja jäljitettävää tilalle saakka. Lue lisää suomalaisesta lihatuotannosta: www.lihatiedotus.fi