Pirkka värin- ja liankerääjäliinat - suojaa ja säilytä värit pyykissä

Pirkka värin- ja liankerääjäliinat - suojaa ja säilytä värit pyykissä

Julkaistu 25.9.2018

Oletko jo tutustunut värin- ja liankerääjäliinoihin? Kätevien liinojen ansiosta pyykinpesu on nyt entistä helpompaa. Liinat suojaavat vaatteita värjäytymiseltä ja pitävät niiden värit kirkkaina.

Pirkka värin- ja liankerääjäliinat helpottavat pyykin pesua estämällä värien ja lian leviämisen vaatteisiin pesun aikana. Liinojen mikrokuidut keräävät pyykistä irronneet värit pesuvedestä suojaten vaatteita värjäytymiseltä. Lisäksi liinat estävät vedessä sekoittuneiden värien ja lian tarttumisen pyykin pinnalle harmaana kerroksena, joten vaatteiden värit pysyvät kirkkaina.

Pirkka värin- ja liankerääjäliinojen avulla voit pestä mustat, värilliset ja valkoiset pyykit yhdessä samalla pesukerralla ilman ongelmia. Pyykkien lajittelu vähenee ja pesukone voidaan täyttää tehokkaammin, mikä säästää aikaa, vettä ja energiaa.

Näin käytät värin- ja liankerääjäliinoja

Noudata tekstiilien pesuohjeita. Täytä pesukone pyykillä ja annostele pyykinpesuaine valmistajan ohjeen mukaan. Lisää pyykin joukkoon Pirkka värin- ja liankerääjäliinoja pestävän pyykin värillisyyden mukaan.

  • valkoinen pyykki: 1 liina
  • värillinen pyykki: 2-2 liinaa
  • valkoinen ja värillinen pyykki: 3 liinaa

Liinat voidaan laittaa tarvittaessa pesupussin sisään. Käynnistä pesuohjelma. Pesun jälkeen käytetyt liinat hävitetään sekajätteen mukana.

Uudet ja voimakkaan väriset tekstiilit on suositeltavaa pestä erikseen useita kertoja. Suuret tekstiilit, silkki ja farkut on aina pestävä erikseen. Jos yhdellä pesukerralla pestään suuri määrä värjääviä tekstiilejä, ei liinojen värinsitomiskykyä voida täysin taata.

Yhdessä pakkauksessa on 20 kappaletta mikrokuituliinoja. Säilytä värin- ja liankerääjäliinat lasten ulottumattomissa.

Pirkka värin- ja liankerääjäliinat