For Every Body by Jutta

For Every Body by Jutta

Lomien jälkeen syksyn tullen kuntoiluun jälleen innostutaan ja kuntosalit sekä jumppatunnit täyttyvät kuntoilijoista. Yksi tärkeimpiä hyvän treenin vauhdittajia ovat vaatteet ja välineet, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä ja sopivat omaan lajiin. K-Citymarketin ja Jutta Gustafsbergin yhteistyömallisto For Every Body by Jutta innostaa liikkumaan!

Hyvänolon ammattilainen Jutta Gustafsbergin ja K-Citymarketin For Every Body by Jutta -mallistoon kuuluu laadukkaita vaatteita kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Malliston vaatteissa on sekä normaali että plus-koon mitoitus. Jokaisella on mahdollisuus laadukkaisiin ja hyvännäköisiin treenivaatteisiin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

Syksyn malliston väreissä loistaa pinkki ja syksyisempi olivian väri turvallisen mustan ja harmaan rinnalla. Kuoseissa näyttäytyy uudessa mallistossa mm. kukonaskel.

Malliston vaatteista löytyy monia kivoja yksityiskohtia kuten nyörejä, jolla voi itse säätää tuotteita housujen lahkeissa ja puseroiden helmoissa.

for everybody by jutta

Svetarit ovat hyvin ajankohtaisia ilmojen viilentyessä. Näin ollen mallistosta löytyykin muodikkaita ihanan pehmeitä housuja, takkeja ja mekkoja. Lisäksi tuttu Wellness-sarja jatkaa, jonka vaatteet sopivat niin joogaan kuin kotoiluunkin. Lokakuussa myymälöihin saapuu myös mukavia sarjan velour-tuotteita.

Oma tyyli ja persoonallisuus saa näkyä treeneissäkin - For Every Body by Jutta -mallistosta voit valita itsellesi parhaiten toimivan kokonaisuuden yhdistelemällä erilaisia tuotteita.

Tutustu koko mallistoon omassa K-Citymarketissasi ja valitse suosikkisi kevään treeneihin!

Sinua saattaisi kiinnostaa