For Every Body by Jutta

For Every Body by Jutta

Yksi tärkeimpiä hyvän treenin vauhdittajia ovat vaatteet ja välineet, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä ja sopivat omaan lajiin. K-Citymarketin ja Jutta Larmin yhteistyömallisto For Every Body by Jutta innostaa liikkumaan!

Hyvänolon ammattilaisen Jutta Larmin (ent. Gustafsberg) ja K-Citymarketin For Every Body by Jutta -mallistoon kuuluu laadukkaita vaatteita kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Mallistosta löytyy helposti yhdisteltäviä tuotteita, joista voi valita itselle parhaiten toimivan kokonaisuuden. Tuotteissa on pyritty ottamaan huomioon eri vartalotyypit ja osa vaatteiden koosta menee kokoon 50 asti. Jokaisella on mahdollisuus laadukkaisiin ja hyvännäköisiin treenivaatteisiin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

Kevään tullen uudet tuulet puhaltavat myös kuntosalilla. For Every Body by Jutta -mallistossa näkyy tässä sesongissa vaikutteita eri elementeistä - ilma, vesi ja maa ovat läsnä printeissä ja yksityiskohdissa. Väreinä mallistossa ovat raikkaan sinisen ja vaaleanpunaisen sävyt, unohtamatta kestosuosikkeja mustaa ja valkoista.

For Every Body by Jutta -mallistosta löytyy treenivaatteiden lisäksi myös mukavia ja rentoja oloasuja eri tilanteisiin. Uutena loppukesään 2019 on tulossa froteinen huppari sekä shortsit.

jutta ss2019 kuvitus 680

Oma tyyli ja persoonallisuus saa näkyä treeneissäkin - For Every Body by Jutta -mallistosta voit valita itsellesi parhaiten toimivan kokonaisuuden yhdistelemällä erilaisia tuotteita.

Tutustu koko mallistoon omassa K-Citymarketissasi ja valitse suosikkisi kevään treeneihin!