For Every Body by Jutta

For Every Body by Jutta

Päivitetty 25.11.2019

Yksi tärkeimpiä hyvän treenin vauhdittajia ovat vaatteet ja välineet, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä ja sopivat omaan lajiin. K-Citymarketin ja Jutta Larmin yhteistyömallisto For Every Body by Jutta innostaa liikkumaan!

Hyvänolon ammattilaisen Jutta Larmin (ent. Gustafsberg) ja K-Citymarketin For Every Body by Jutta -mallistoon kuuluu laadukkaita vaatteita kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Mallistosta löytyy helposti yhdisteltäviä tuotteita, joista voi valita itselle parhaiten toimivan kokonaisuuden. Tuotteissa on pyritty ottamaan huomioon eri vartalotyypit ja osa vaatteiden koosta menee kokoon 50 asti. Jokaisella on mahdollisuus laadukkaisiin ja hyvännäköisiin treenivaatteisiin ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

Syksyn 2019 mallisto

Syksy tuo tullessaan utuiset kukkakuosit tumman luumun ja roosan sävyissä. Osa malliston treenivaatteista on tehty kierrätetystä polyesterista, joten kuntosalilla voi kunnostautua myös ympäristön puolesta. Oloasuista uutuutena löytyy sporttinen hame. Suositut mekot, hupparit ja wellness-asut jatkavat mallistossa, ja nyt niitä koristaa kauniisti liukuva kukkasiluetti.

jutta S2019 kuvitus1 680

Joulua kohti potkua treenaamiseen tuovat trendikkäät eläinkuosit turkoosin ja mustan sävyissä. Juhlan tuntua tuovat myös nahkajäljitelmää muistuttavat yksityiskohdat. Näillä treenivaatteilla voi jatkaa salilta vaikka suoraan illanviettoon - tai sitten käpertyä treenin jälkeen väljään ja pehmoiseen velour-huppariin ja nauttia koti-illasta.

jutta S2019 kuvitus2 680

Oma tyyli ja persoonallisuus saa näkyä treeneissäkin - For Every Body by Jutta -mallistosta voit valita itsellesi parhaiten toimivan kokonaisuuden yhdistelemällä erilaisia tuotteita.

Tutustu koko mallistoon omassa K-Citymarketissasi ja valitse suosikkisi kevään treeneihin!