Happy Joe on pullollinen onnea

Happy Joe on pullollinen onnea

Onni syntyy usein pienistä, yksinkertaisista asioista: suosikkikappale radiossa tai pilvetön taivas, kun piti sataa. Yksinkertaisista aineksista syntyy myös Happy Joe -siideri. Sen valmistukseen käytetyt laadukkaat omenat takaavat herkullisen maun joka kulauksella.

Happy Joe -siideri tarjoaa aidon makunautinnon ja jättää kielen päälle herkullisen maun. Happy Joe on valmistettu tarkkaan valikoiduista ja laadukkaista raaka-aineista perinteisiä siiderin valmistusmenetelmiä kunnioittaen ja omenamehun osuus on korkeampi kun siidereissä keskimäärin. Tämän ansiosta juoma on aidon omenan makuinen.

Mainion maun lisäksi Happy Joe muistuttaa meitä siitä, että onni syntyy pienistä asioista. Jokaisen korkin alle kätkeytyy hyväntuulinen aforismi, joka muistuttaa positiivisen asenteen merkityksestä elämässä.

Siideri sopii myös ruokajuomaksi

Siiderit tunnetaan hyvänä makuparina jälkiruokien tai juustojen kanssa. Varsinkin omenaisen jälkiruoan kanssa herkullinen omenasiideri sointuu hienosti yhteen. Syksyn ja talven ruokapöytään sopiva makupari syntyy possun ja siiderin yhdistelmästä. Maista myös suolaisen piirakan kyytipoikana!

Happy Joe -siideriperheestä löytyy vaihtoehto niin kuivan kuin puolikuivankin omenasiiderin ystävälle. Valikoimaa täydentävät puolikuiva päärynäsiideri ja alkoholiton omenasiideri.

  • Happy Joe Dry Apple 4,7 %: Happy Joe Dry Apple on kuiva omenasiideri, jonka valikoidut raaka-aineet takaavat tunnistettavan ja aidon omenan maun.
  • Happy Joe Cloudy Apple 4,7 %: Happy Joe Cloudy Apple on puolikuiva maustettu siideri, jonka valmistuksessa on käytetty suodattamatonta omenamehua. Siksi juoma on hieman samea ja luonnollisen omenan makuinen.
  • Happy Joe Crispy Pear 4,7 %: Happy Joe Crispy Pear on puolikuiva, aidon päärynän makuinen siideri. Crispy Pear -siiderin maussa yhdistyvät päärynän hedelmäisyys ja aromikkuus siiderin raikkauteen.
  • Happy Joe Dry Apple 0,0 %: Happy Joe Dry Apple Alcohol Free 0 % on kuivan omenan makuinen, tyylikäs alkoholiton siiderijuoma. Happy Joe alkoholiton siiderijuoma on pakattu tyylikkääseen 0,275l kertalasipulloon.