K-Supermarket Mustapekka

K-Supermarket Mustapekka

Päivitetty 1.3.2021

Tutustu K-Supermarket Mustapekan Superkauppiaaseen, Jouni Ekholmiin.

Jounin K-Supermarket tunnetaan ruokakauppojen keskuudessa edelläkävijänä. Monet uudet ideat ja asiat ovat lähteneet liikkeelle juuri hänen kaupaltaan. Yhden idean ollessa vireillä, on uusi jo kypsymässä tämän jämäkän miehen päässä. Mies keksii jatkuvasti uusia ideoita, eikä haittaa, vaikka niistä monikin epäonnistuisi. Tosin mies myöntää, että joskus olisi hyvä olla toteuttamassa ideoita vaikkapa toisena tai kolmantena, eikä ensimmäisenä, oppirahoja maksamassa.

Jouni viihtyy kaupalla ja nauttii työntekijöidensä arvostusta. Jouni on rehellinen ja suora, ja hän suhtautuu valtavalla intohimolla työhönsä. Myös huumori on kantava voima tämän miehen toiminnassa.

Lähituottajat ovat Jounille äärimmäisen tärkeitä ja monista heistä on muodostunut jopa ystäviä. Miehelle on tärkeää tietää, mistä hänen kauppansa tuotteet tulevat ja siksi hän käy säännöllisesti vierailulla tuottajiensa luona. Tuotteistaan tarkka mies pitää huolen siitä, että saa taatusti aina tuoreimmat marjat ja vihannekset omalle kaupalleen.