K-Supermarket Teljänportti

K-Supermarket Teljänportti

Päivitetty 8.3.2021

Tutustu K-Supermarket Teljänportin Superkauppiaaseen, Jere Lehtoon.

Vasta 25-vuotias, tällä hetkellä Suomen nuorin K-Supermarket-kauppias Jere on käytännössä syntynyt kauppiaaksi. Hänen vanhempansa työskentelevät kauppiaina ja Jere on viettänyt koko lapsuutensa ja nuoruutensa kauppojen takahuoneissa ja lastauslaitureilla. Uravalinta on ollut selvä käytännössä aina.

Unelma omasta kaupasta täyttyi äskettäin, kun Jere aloitti kauppiaana Kokemäellä. Mukana kauppaa pyörittämässä on myös tuore vaimo Lotta ja jaloissa pyörivät mäyräkoirat Vuokko ja Kaapo. Vaikka kokemusta kaupan alalta löytyy pitkältä ajalta, on mies nyt ihan uusien haasteiden edessä. Kauppiaan saappaat ovat isot ja vastuu on raskas kantaa. Samalla täytyy hypätä myös työnantajan rooliin.

Aina positiivinen Jere kuvailee itseään rehdiksi, työtä pelkäämättömäksi mieheksi. Hän elää unelmaansa, eikä sen vuoksi malta juurikaan pysyä poissa töistä. Vapaahetket ja lomat tässä kohtaa uraa ovat harvassa. Miehestä löytyy myös aimo annos kilpailuhenkeä. Tämä onkin nähtävissä etenkin isän seurassa, kun kaksikko äityy aina toisensa nähdessään kisailemaan siitä, kumman kaupalla meneekään paremmin.