Alkuperämaakahvit valloittavat sekä pikakahvina että kahvikapseleina

Alkuperämaakahvit valloittavat sekä pikakahvina että kahvikapseleina

Alkuperämaakahvien uudet tuulet toivat kauppoihin viisi NESCAFÉ-alkuperämaakahvia: kolme pikakahvia ja kaksi luomusertifioitua kapselikahvia.

Mikä tekee alkuperämaakahveista niin ainutlaatuisia?

Kahvin laadukkuus syntyy monesta eri tekijästä, mutta tarkoin valitut tuotantoalueet yhdessä vastuullisen kahvinviljelyn kanssa luovat pohjan ainutlaatuisille makunautinnoille. Alkuperämaakahvien pavut tulevat yhdestä tai korkeintaan kahdesta eri maasta, kun taas perinteisesti kahvit ovat sekoitteita eri maiden kahveista. Alkuperämaiksi on valittu kahvintuotantoalueita, jotka ovat tunnettuja erinomaisista kahvilaaduistaan, ja joilla on jokaisella oma ainutlaatuinen makuprofiilinsa. Alkuperämailla on pitkä kahvinkasvatushistoria, joka on ajan myötä luonut vastuullisen kahvinkasvatuksen tradition.

Poimintakuva

NESCAFÉ-alkuperämaakahvit viljellään eri puolilla maailmaa

Andien jyrkillä vuorenrinteillä Kolumbiassa kasvaneet kahvipavut kohtaavat vaihtelevia sääolosuhteita ja pavut kypsyvät tavallista hitaammin antaen näin kahville ominaisen hedelmäisen maun. Afrikan rikas maaperä ja lämpö antavat kahville marjaisan maun kun taas Aasian tuliperäinen maaperä tuo kahvin makuun mausteisuutta ja moniulotteisuutta makeuden lisäksi.

NESCAFÉ alkuperämaa pikakahvit tulevat kolmelta eri kahvintuotantoalueelta. Latinalaisesta Amerikasta vaaleapaahtoinen, hapokas ja täyteläinen Colombia, Afrikasta keskipaahtoinen, ryhdikäs ja marjaisa Uganda-Kenya sekä Aasiasta keskipaahtoinen, aromaattinen ja mausteinen Sumatra.

Pikakahvit 680x300

NESCAFÉ Dolce Guston luomusertifioidut kapselikahvit tulevat Etelä-Amerikasta. Pähkinäinen ja keskivahva lungo Colombiasta, jonka paahtoaste on 5/11 sekä lakritsainen ja vahvapaahtoinen espresso Perusta, joka on paahtoasteeltaan 8/11. Molemmat kapselikahvit ovat valmistettu 100% luomu arabica-pavuista

Nescafe 680x300 paketit