Auran uutuuslevitteet – Monipuoliset makuparit moneen ruokaan
Päivitetty 2.8.2021Auran uutuuslevitteet tuovat ruoanlaittoon uusia ulottuvuuksia monipuolisuudellaan.
Levitteitä voit bongata neljässä herkullisessa maussa: Valkosipuli-persiljalevite, Paprikalevite, Aurinkokuivattu tomaattilevite ja Chililevite.
Levitä sellaisenaan leivän päälle, tuunaa tutut lempiruokasi tai kokeile villisti uusia makuyhdistelmiä. Kaveriksi sopii ainakin ruisleipä, kalakeitto, uuniperunat, grillisienet, pastakastike, kasvisvartaat… Ja mitä vaan komboa keksitkään testata.
Kaikki levitteet ovat myös vegaanisia, laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia, eli näistä voivat nauttia ihan kaikki.
Ota tästä talteen Natalia Salmelan kehittämä kesäisten tuorepizzojen resepti ja selaa lisää herkullisia reseptejä auran.fi/levitteet.
Kesäiset tuorepizzat by Natalia Salmela
Kahdelle
- 6 pientä tortillaa
- Auran Aurinkokuivattu tomaattilevitettä (tai Auran Paprikalevitettä tai Auran Chililevitettä)
- 2 tomaattia (kokeile pihvitomaattia, luumutomaattia tai keltaista tomaattia)
- 1 varsisipuli
- 1 pallo mozzarellaa
- basilikaa
- suolaa & mustapippuria
- Paista tortilloja kuivalla pannulla ja anna jäähtyä, näin saat tortilloista rapeita.
- Levitä tortillapohjien päälle Auran Aurinkokuivattu tomaattilevitettä tai kokeile jotakin muuta neljästä mausta.
- Viipaloi tomaatti ja nostele siivut pohjien päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa sipuli hienoksi ja ripottele tomaattien päälle.
- Revi mozzarellasta paloja ja asettele pohjien päälle.
- Viimeistele basilikalla ja tarjoile heti.