Tulossa ensi-iltaan: Ben & Jerry’s Netflix & Chill’d

Tulossa ensi-iltaan: Ben & Jerry’s Netflix & Chill’d

Päivitetty 19.3.2020

Aivan kuin tämä mahtava pari ei olisi jo koko maailman tiedossa, Netflix ja Ben & Jerry’s ovat nyt tehneet siitä virallista ja lanseeraavat sen kunniaksi yhteistyössä uuden jäätelömaun.

Ensi-iltansa saava uutuusmaku Netflix & Chill’d on yhtä huolella rakennettu kokonaisuus kuin oma Netflix-katselulistasi.

Netflix & Chill’d -herkkuteoksessa pääosia näyttelevät maapähkinävoikermajäätelö, makeat ja suolaiset pretzelkastikekierteet sekä suklaiset browniepalat. Kokonaisuus on suunniteltu hivelemään fanien makuhermoja ja täyttämään niin suolaisen kuin makeankin herkkuhimon.

Kuten kaikki muut Ben & Jerry’s -jäätelöt, myös tämä uutuus kantaa ylpeänä kyljessään Reilun kaupan merkkiä. Se kertoo, että raaka-aineiden viljelijöille on maksettu reilu hinta. Herkulliset suklaabrowniet, kuten kaikki Ben & Jerry’s -jäätelöissä maistuvat browniet, on leivottu New Yorkissa Greyston Bakeryssä, joka tarjoaa työpaikkoja muuten vaikeasti työllistyville henkilöille.

Uusi yhteistyömaku tekee historiaa saapumalla joka puolelle maailmaa kertaheitolla. Fanit pääsevät maistelemaan sitä Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, ympäri Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa, Australiassa ja Brasiliassa.

Osta Ben & Jerry´s -jäätelö K-Marketista ja voita vuoden Netflix-jäsenyys tai vuoden jäätelöt ›

UL BJ Netflix kuvituskuva leveys680 V1