Crème Bonjour with Parmesan

Crème Bonjour with Parmesan

Päivitetty 30.8.2019

Oh la la! Crème Bonjourin uutuusmaussa yhdistyvät tuorejuuston ihana kermaisuus ja italialaisen suosikkijuuston voimakas maku.

Crème Bonjour with Parmesan -tuorejuusto saa uniikin makunsa aidosta italialaisesta parmesaanijuustosta. Voimakas ja herkullinen uutuus sopii käytettäväksi sellaisenaan, mutta se toimii erinomaisesti myös ruoanlaitossa. Kokeile vaikka alla olevaa reseptiä, voilà!

Pasta Cacio e Pepe – pasta parmesaanituorejuustolla ja mustapippurilla

Artikkeli reseptikuva

Ainekset

300 g spagettia
1 rkl suolaa pastan keitinveteen
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl mustapippuria myllystä
1 pkt (200g) Créme Bonjour with Parmesan -tuorejuustoa
1½ dl pastan keitinvettä
2 rkl voita

4 annosta, 15 minuuttia

Ohje

  1. Kuumenna 1,5 litraa vettä kiehuvaksi pastaa varten. Lisää suola ja pasta. Sekoita kevyesti muutaman kerran. Sopivan ”al dente” kypsyyden saat jättämällä pois noin 2 minuuttia pakkauksen ohjeellisesta keittoajasta. Ota 1½ dl pastan keitinvettä sivuun ja valuta pastat.
  2. Varaa laakea kattila tai paistinpannu pastan viimeistelyyn. Lisää pannulle oliiviöljy ja mustapippuri. Kuumenna ja lisää loraus pastan keitinvettä.
  3. Lisää pannulle pasta, tuorejuusto sekä voi, pyöräytä ainekset sekaisin ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Pastan tulee olla rakenteeltaan mehevän kermaista ja maultaan aromaattisen pippurista.

Tutustu muihin Crème Bonjour -resepteihin täällä!