Crème Bonjour with Parmesan
Julkaistu 30.8.2019Oh la la! Crème Bonjourin uutuusmaussa yhdistyvät tuorejuuston ihana kermaisuus ja italialaisen suosikkijuuston voimakas maku.
Crème Bonjour with Parmesan -tuorejuusto saa uniikin makunsa aidosta italialaisesta parmesaanijuustosta. Voimakas ja herkullinen uutuus sopii käytettäväksi sellaisenaan, mutta se toimii erinomaisesti myös ruoanlaitossa. Kokeile vaikka alla olevaa reseptiä, voilà!
Pasta Cacio e Pepe – pasta parmesaanituorejuustolla ja mustapippurilla
Ainekset
300 g spagettia
1 rkl suolaa pastan keitinveteen
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl mustapippuria myllystä
1 pkt (200g) Créme Bonjour with Parmesan -tuorejuustoa
1½ dl pastan keitinvettä
2 rkl voita
4 annosta, 15 minuuttia
Ohje
- Kuumenna 1,5 litraa vettä kiehuvaksi pastaa varten. Lisää suola ja pasta. Sekoita kevyesti muutaman kerran. Sopivan ”al dente” kypsyyden saat jättämällä pois noin 2 minuuttia pakkauksen ohjeellisesta keittoajasta. Ota 1½ dl pastan keitinvettä sivuun ja valuta pastat.
- Varaa laakea kattila tai paistinpannu pastan viimeistelyyn. Lisää pannulle oliiviöljy ja mustapippuri. Kuumenna ja lisää loraus pastan keitinvettä.
- Lisää pannulle pasta, tuorejuusto sekä voi, pyöräytä ainekset sekaisin ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. Pastan tulee olla rakenteeltaan mehevän kermaista ja maultaan aromaattisen pippurista.
Tutustu muihin Crème Bonjour -resepteihin täällä!