Pasta Alfredo
Pasta Alfredo eli Fettuccine Alfredo on klassikkopasta, joka nojaa voin ja parmesaanin liittoon. Resepti on yksinkertaisen nerokas, tätä kannattaa testata! Noin 2,45€/annos.*
2-3 annostaalle 30 min
Ainekset
2-3 annosta
- 250gfettuccinea tai
- tagliatellea
- 25gvoita
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1prk(2 dl)Pirkka laktoositonta ruokakermaa (15 %)
- 1dl(n. 40 g)Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlsuolaa
- n. 1dlpastan keitinvettä
Lisäksi
- 1/2dltuoretta (lehti)persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta suolalla (2 tl suolaa/2 litraa vettä) maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes se on lähes kypsää.
- Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sulata pannulla voi ja lisää valkosipuli. Kuullota hetki. Lisää joukkoon ruokakerma, parmesaaniraaste, mustapippuri ja suola. Kuumenna kastike.
- Valuta pasta ja ota hieman keitinvettä talteen. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Kypsennä pasta loppuun pannulla. Lisää mukaan sopiva määrä keitinvettä.
- Lisää persija ja parmesaani. Tarjoa pasta heti.
Kommentoi
Ei toimi sori