Uutuudet
Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa

Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa

Fazer Jyväshyvän pakkaukset ja tuotteet uudistuvat syksyn aikana. Kaikissa Fazer Jyväshyvä -kekseissä on nyt 100 % kotimaista, vastuullisesti viljeltyä kauraa. Uutuusmakuina ihastuttavat herkullinen Fazer Jyväshyvä Suolainen-Kinuski ja välipalapatukoissa tuttu vadelma.

Taidolla kotimaisesta kaurasta

Fazer Jyväshyvä on leiponut hyvää jo yli sadan vuoden ajan, ja pitkiä leivontaperinteitä kunnioittaen syntyvät myös tämän päivän klassikkokeksit. Pakkaukset ja tuotteet uudistuvat syksyllä, mutta keksien murea rakenne ja aito maku säilyvät – sen takaavat vankka, suomalainen leivontataito ja kotimainen kaura.

Vastuullista viljaa Fazerin omasta myllystä

Tarve toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi kasvaa. Fazer on sitoutunut innovoimaan ratkaisuja ihmisten ja ympäristön hyväksi. Yksi Fazerin vastuullisuustavoitteista on 100 % vastuullisesti hankittua. Kaikissa Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa, joka jauhetaan Fazerin omassa myllyssä Lahdessa.

Hankinnan vastuullisuustavoitteeseen päästään asettamalla kaikille toimittajille selkeät perusvaatimukset. Fazer on tehnyt yhteistyötä suomalaisten viljelijöiden kanssa jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2013 Fazer loi vastuullisen viljelyn edistämiseksi viljavision, ja vuonna 2017 julkaistiin kymmenen konkreettista kestävän viljanviljelyn periaatetta, jotka koottiin hyvistä käytössä olevista toimintatavoista yhdessä viljelijöiden sekä tuottaja- ja ympäristöjärjestöjen kanssa. Tavoitteena on hillitä vesien rehevöitymistä, suojella luonnon monimuotoisuutta ja maaperän elinvoimaisuutta sekä vähentää kemikaalien käyttöä viljelyssä.  

Fazer Jyväshyvä tarjoaa tuotteita eri tilanteisiin

Fazer Jyväshyvä osaa leipoa viljan maistuvaan muotoon, ja valikoimasta löytyy tuotteita eri tilanteisiin erilaisille herkuttelijoille. Tuttujen Fazer Jyväshyvä -keksipussien sarjan uutuus, Suolainen-Kinuski, leikittelee suolaisen ja makean yhdistelmällä. Vastuullisuusstrategiansa mukaisesti Fazer haluaa tarjota enemmän kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Uudenlaiset 100 % kauralla leivotut, runsaskuituiset Fazer Jyväshyvä -välipalapatukat sopivat myös vegaaneille. Makuja on kolme: vadelma, vihreä omena ja paahdetut siemenet.

Lue lisää Fazerista: