Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa

Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa

Päivitetty 11.5.2021

Kaikissa Fazer Jyväshyvä -kekseissä on 100 % kotimaista, vastuullisesti viljeltyä kauraa. Jyväshyvä välipalakeksit leivotaan kokonaan kauralla ja ilman palmuöljyä.

Taidolla kotimaisesta kaurasta

Fazer Jyväshyvä on leiponut hyvää jo yli sadan vuoden ajan, ja pitkiä leivontaperinteitä kunnioittaen syntyvät myös tämän päivän klassikkokeksit. Tuotevalikoima uudistuu, mutta keksien murea rakenne ja aito maku säilyvät – sen takaavat vankka, suomalainen leivontataito ja kotimainen kaura.

Välipalakeksien herkullisia makuja on tarjolla kolme:

Vastuullista viljaa Fazerin omasta myllystä

Tarve toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi kasvaa. Fazer on sitoutunut innovoimaan ratkaisuja ihmisten ja ympäristön hyväksi. Yksi Fazerin vastuullisuustavoitteista on 100 % vastuullisesti hankittua. Kaikissa Fazer Jyväshyvä -kekseissä käytetään vastuullisesti viljeltyä kotimaista kauraa, joka jauhetaan Fazerin omassa myllyssä Lahdessa. Jyväshyvä välipalakeksit leivotaan kokonaan kauralla, muuta viljaa niissä ei käytetä.

Hankinnan vastuullisuustavoitteeseen päästään asettamalla kaikille toimittajille selkeät perusvaatimukset. Fazer on tehnyt yhteistyötä suomalaisten viljelijöiden kanssa jo vuosikymmenten ajan. Vuonna 2013 Fazer loi vastuullisen viljelyn edistämiseksi viljavision, ja vuonna 2017 julkaistiin kymmenen konkreettista kestävän viljanviljelyn periaatetta, jotka koottiin hyvistä käytössä olevista toimintatavoista yhdessä viljelijöiden sekä tuottaja- ja ympäristöjärjestöjen kanssa. Tavoitteena on hillitä vesien rehevöitymistä, suojella luonnon monimuotoisuutta ja maaperän elinvoimaisuutta sekä vähentää kemikaalien käyttöä viljelyssä.  

Jyväshyvä kuvituskuva 680x350

Fazer Jyväshyvä tarjoaa tuotteita eri tilanteisiin

Fazer Jyväshyvä osaa leipoa viljan maistuvaan muotoon, ja valikoimasta löytyy tuotteita eri tilanteisiin erilaisille herkuttelijoille. Uudet Jyväshyvä Välipalakeksit on suunniteltu välipalaksi ja ne leivotaan kokonaan kaurasta. Välipalakeksit eivät sisällä palmuöljyä, ja niiden makeus tulee kaurasta, tummasta suklaasta ja hedelmästä. Pakkauksessa on kuusi yksittäispakattua keksiä. Keksit sopivat myös vegaanille. Vastuullisuusstrategiansa mukaisesti Fazer haluaa tarjota enemmän kasvipohjaisia vaihtoehtoja.

Lue lisää Fazerista: