HK Aitonakki™ - klassikko sai uuden ilmeen

HK Aitonakki™ - klassikko sai uuden ilmeen

Päivitetty 3.2.2020

HK Aitonakki™ - se napsahtava klassikkonakki - on maistunut suomalaisille jo vuodesta 1962 niin kotona kuin nakkikioskeilla eli ”snägäreillä”.

AitoNakkeja voi nautiskella sellaisenaan kylmänä, keitettynä, höyrytettynä, paistettuna, grillattuna, sinapilla, ilman sinappia, keitossa tai nakkikastikkeessa: käyttötapoja on monia ja makunautinto on aina hyvä!

Aitonakki valmistetaan vuosikymmenten perinteellä ja kädentaidolla Vantaan Pakkalassa. Valmistukseen käytetään aina kotimaista lihaa. Aitonakin tärkein ominaisuus maun ohella on sen kuulu napsahdus. Juuri oikeanlainen napsahdus saadaan aikaan leppäsavustuksella ja juuri oikeanlaisella kypsennystavalla.

Nyt koko Aitonakki™-sarja on saanut uuden pakkausilmeen sekä kaksi maistuvaa uutuutta, HK Aitonakki™ Tuhti Sawun, jossa on nimensä mukaisesti tuhdimmin savua ja HK Aitonakki™ Tuhti Juuston, jossa on tuhdisti täyteläistä cheddarjuustoa. Molemmissa uutuuksissa on korkea lihapitoisuus ja ne on valmistettu luonnollisesti luonnonsuoleen.

Aitonakki™ on ollut vuosikymmeniä suomalaisten ykkösvalinta nakin himoon. Toiset vannovat keitetyn nakin nimeen, mutta suuri joukko herkuttelijoita tunnustautuu kylmän nakin nautiskelijoiksi.