Kesägrillin herkut - HK kypsä, savustettu naudanrinta ja Spare ribsit
Päivitetty 22.5.2019Erilaiset luulliset palat, kuten ribsit, nostavat suosiotaan varsinkin kovempien grillausharrastajien joukossa.
Kesän kiinnostavin ilmiö on amerikkalaistyyppinen grillaus
Tänä kesänä HK® uudistaa ribs-valikoimansa ja perinteinen Spare ribs löytyy nyt puolikkaana ja valmiiksi amerikkalaiseen tyyliin Canada Sweet BBQ -rubilla maustettuna. Noin 1,2 kilon painoiseen vakuumipakkaukseen pakatut ribsit on helppo valmistaa uunissa tai grillissä ja niiden miedon makea ja aavistuksen savuinen maku maistuu koko perheelle. Niille, jotka haluavat maustaa ribsinsä itse, tarjoaa HK:n valikoima jo viime kesältä tutuksi tulleet HK Spare ribsit, jotka myydään maustamattomina noin 2 kilon vakuumipakkaukseen pakattuina.
Kypsillä, savustetuilla lihoilla kotigrillaaja onnistuu varmasti
HK helpottaa grillausta tuomalla markkinoille kypsiä laadukkaita ja mehukkaita grillilihoja. Pyökkisavustus ja hidas kypsennys takaavat murean ja mehukkaan lopputuloksen, joten näillä tuotteilla jokainen onnistuu varmasti. Valikoimassa on kolme makumaailmaa: char siu -rubilla maustettu HK Savustettu porsaan niska, Korea-rubilla maustettu Savustettu porsaan pluma ja Austin-rubilla maustettu Savustettu naudan rinta. Grillaaminen ei voisi olla helpompaa: kypsät lihat kuumennetaan sellaisenaan grillissä tai uunissa ja lopputulos kruunataan pakkauksessa mukana tulevalla glaze-kastikeella. Lihat voi grillata kokonaisena tai pihveiksi leikattuna ja niistä on helppo valmistaa myös burgereita, tacoja tai grillileipiä. HK-merkki takaa, että liha on näissäkin tuotteissa aina suomalaista.
Grillausreseptiikkaa ja lihantaitajien vinkit onnistumiseen löytyvät osoitteesta HK.fi.