Höyrytetyt Bonduelle kikherneet ja kidneypavut nyt myös pienemmässä pakkauskoossa

Höyrytetyt Bonduelle kikherneet ja kidneypavut nyt myös pienemmässä pakkauskoossa

On aika heittää pölyttyneet uskomukset säilykevihanneksista tuulettumaan, ja tarttua rohkeasti tölkkiin! Kevään Bonduelle-uutuudet, Twist kidneypavut ja kikherneet pikkupurkissa ovat kätevä höyste ja lisäproteiini aterialle.

Vähemmän lientä, parempi maku

Korkealaatuiset Bonduelle-pavut ja -linssit ovat höyrytettyjä, eikä niiden tölkeissä siten ole muilta merkeiltä tuttua runsasta liemimäärää. Näin tuotteet säilyttävät parhaiten hyvän purutuntuman sekä tuoreen makunsa. Bonduelle-tuotteet ovat GMO-vapaita, eivätkä ne sisällä bisfenoli-A:ta. Käyttövalmiit pavut ja linssit voidaan lisätä sellaisenaan suoraan ruokiin. Ne toimivat erinomaisena lisäproteiinin lähteenä kasvispainotteisessa ruokavaliossa, tai vaihtelun vuoksi lihan tilalla sekaruokavaliossa.

Twist 2-packeilla vähemmän ruokahävikkiä

Bonduelle Twist kidneypavut ja kikherneet on pakattu näppäriin pikkupurkkeihin (2x60g/80g), ja ne on siten helppo napata vaikkapa töihin tai piknikille mukaan. Napsauta vain rasia auki, lisää haluamasi ruoan höysteeksi ja nauti! Pakkauskoko on juuri sopiva yhdelle, eli turhaa ruokahävikkiä ei synny.

Perinteikäs perheyritys arvostaa laatua

Bonduelle on perinteikäs ranskalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden erityisosaaminen kasvistuotteiden parista. Toiminnan peruspilareihin kuuluvat kestävän kehityksen mukaiset periaatteet. Tuotteiden viljely, sadonkorjuu ja tuotanto tapahtuvat aina luontoa kunnioittaen ja sen rytmejä seuraten, tiiviissä yhteistyössä sopimusviljelijöiden kanssa.

Suomessa Bonduelle-valikoima kattaa esittelemämme uutuuden lisäksi muita papuja ja linssejä, luontaisesti makean maissin, hernesäilykkeet sekä texmex-ruokiin erityisesti soveltuvat chilimaissi, maissi-kidneypapusekoitus ja mustapavut.

bonduelle täytekuva