Jättis Dragon – Always be a unicorn... Unless you can be a dragon. Then always be a dragon.

Jättis Dragon – Always be a unicorn... Unless you can be a dragon. Then always be a dragon.

Päivitetty 15.7.2021

Jättis Dragon on jatkoa suursuosion saavuttaneen Jättis Unicornin fantasiamakumaailmaan.

Liekit ja lohikäärmeet ovat näkyneet niin elokuvateollisuudessa kuin muodissakin viime vuoden kasvavina trendeinä. Nyt liekit saapuvat myös jäätelöaltaisiin lohikäärmeiden siivittämänä. Jättis lähtee mukaan kasvattamaan mystisyyden ja fantasiamaaliman teemaa markkinoilleen tuomalla kuumottavan viileällä uutuudella, Jättis Dragonilla. Tämä uutuus vie niin uudet kuin vanhat Jättiksen ystävät lennokkaalle makumatkalle mielikuvituksen tuolle puolen!

Jättis Dragon on herkullinen yhdistelmä vähälaktoosista mangon- ja mansikanmakuista kermajäätelöä, joka on kuorrutettu kirpeällä sitruunalla sekä mansikkapaloilla. Jäätelönautinnon kruunaa maukas mansikkakastikesydän. Rakastetut Jättis-tuutit valmistetaan Sipoon jäätelötehtaalla kotimaisesta kermasta, ja tuotteet kantavat ylpeästi Avainlippu-merkintää. Suomen ensimmäinen jättituutti Jättis tuli markkinoille vuonna 1979 ja on monelle lapsuudesta ja nuoruudesta tuttu klassikko, ainoa oikea iso tuutti!

UL Jattis Dragon Kmedia kevat2021 kuvituskuva 680x680

Jäätelöaltaissa Jättis Dragonin tunnistat katseenkiinnittävästä, liekehtivän oranssista pakkauksesta, jonka kruunaa tulta syöksevä lohikäärme! Jos lohikäärmeet söisivät jäätelöä, tämä olisi varmasti myös heidän valintansa.

Koko 195 ml, tuote on vähälaktoosinen.