Pirkka
Jäätelökesän parhaat herkut

Jäätelökesän parhaat herkut

Jäätelökesän herkutteluhetken pelastus ovat Pirkka jäätelöt. Nyt pitäisi enää valita oma suosikki.

Kesän uutuusjäätelö

Iloisia uutisia jäätelön ystäville! Suosittujen maidottomien Pirkka jäätelöiden sarja saa uuden jäsenen. Uusi Suomessa valmistettu Pirkka maidoton puolukka-mustikkajäätelö on ihanan raikas ja marjaisa jäätelö. Tuote sopii vegaaneille sekä moniin erityisruokavalioihin. Lue myös, mitä Pirkan maidottomia jäätelöitä valmistaman Caminito-jäätelötehtaan perustaja ja yrittäjä Sergio Adler kertoo jäätelöistä.

Pirkan tutut mehujäät Murkku ja Amppari saavat tänä kesänä uudet kaverit, kun kaupan pakastealtaaseen pörräävät sarjan uudet Leppis ja Koppis mehujäät. Idea uusista mehujäistä syntyi kun 9-vuotias tyttö kirjoitti Pirkalle toiveen uusista mehujäämauista. Koppiksen vihreät ja ruskeat raidat maistuvat päärynälle ja kolalle, Leppiksen punamustissa raidoissa taas maistui salmiakki ja mansikka. Näitä uutuuksia on pakko kokeilla!  

Pirkka maidoton puolukka-mustikkajäätelö LeppisKoppis

Klassikot esittelyssä

Ikisuosikit Amppari- ja Murkku-mehujäät viilentävät kuumimmallakin helteellä. Näitä lasten ja aikuisten suosikkeja löydät pakastealtaalla myös monipakkauksista. Voimakkaampien makujen ystävä valitsee Pirkka mustiksen, salmiakinmakuisen jäätelöpuikon.

Choco Grande -sarjan jäätelöt sopivat nautiskelijoille. Tuhti jäätelön ja suklaan yhdistelmä maistuu valkosuklaan, mantelin sekä toffeen makuisena. Raikkaampi vaihtoehto sopivan kokoisessa annospikarissa ovat Pirkka italialaiset jäätelöt: Limone di Sicilia sitruunajäätelö ja Pistacchio pistaasijäätelö.

Tuttu Pirkka Daniela -jäätelö on raikkaan makea yhdistelmä vaniljakermajäätelöä tai mintun makuista kermajäätelöä kahden kaakaokeksin välistä. 

Jos iso jätskinälkä yllättää, niin kannattaa valita astetta isompi tuutti. Pirkka iso toffeetuutti, iso karkkituutti ja iso minttusuklaatuutti ovat vastaus kunnon makeannälkään.

Maidoton vaihtoehto jäätelöaltaalla ovat Pirkka maidottomat jäätelöt sitruunan, mango-passion ja mustaherukan makuisina. 

Tutustu Pirkka-sarjan jäätelötarjontaan ja valitse suosikkisi!