Jäätelökesän parhaat herkut

Jäätelökesän parhaat herkut

Päivitetty 1.4.2021

Vuoden herkullisin aika on täällä! Pirkan valikoimista löydät parhaat ainekset kaikkien aikojen jäätelökesään.

Pirkka-logo 680 x 50

Parasta Pirkalta

Jäätelö on parasta kesässä. Kokeile uutuuksia tai herkuttele tutuilla klassikoilla - valinnan varaa riittää! Valikoima vaihtelee kaupoittain ja jos kaipaat lähikauppaasi jotain tiettyä jäätelötä, ehdota henkilökunnalle sen tilaamista vaikuttamalla valikoimaan..

Ötökkäsarjan jäätelöt myös monipakkauksina

Supersuositut Pirkka mehujäät Amppari, Murkku, Leppis ja Koppis sekä Toukkis ovat nyt saatavilla 10 kappaleen monipakkauksina. Raikkaita jäätelömakuja kaverille jaettavaksi!

Tiesitkö, että Toukkis-mehujää kehitettiin 11-vuotiaiden Saanan ja Netan idean pohjalta? Tytöt olivat ideoineet Toukkiksen valmiiksi nimeä ja makua myöten ja lähettivät ideansa Pirkalle.

Pirkka mehujäät kuvitus

Jokaiselle jotakin: maidottomat ja gluteenittomat tuutit

Uudet gluteenittomat ja maidottomat Pirkka-tuutit sopivat monelle. Vegaanisten tuuttien makuina ovat raikas metsämarja, hedelmäinen mango-passio sekä täyteläinen suklaa. Kookosrasvapohjaisten jäätelöiden maku tulee oikeista hedelmistä, marjoista sekä kaakaosta.

Pirkka maidottomat tuutit kuvitus

Pirkka Parhaat sorbetit by Suomen jäätelö

Suomen Jäätelön valmistamat herkulliset ja laadukkaat sorbetit jännittävissä mauissa: suklaa, sitruuna, puolukka-mustikka, mango-passio ja mustaherukka. Sopivat myös vegaaneille.

Pirkka Parhaat sorbetit tuotefiiliskuva 2020 680 x 400

Herkuttelujäätelöt, joista riittää useammalle

Ihanien herkuttelujäätelöiden sarjasta löydät täyteläisiä makupareja vaativaankin makuun. Hemmotteluhetkiin on vaihtoehdoiksi montaa eri makua: hasselpähkinä , suklaakimara, lakritsi, stracciatella sekä kermatoffee. Mikä maku on sinun suosikkisi?

Pirkka herkuttelujäätelöt kuvitus

Laktoosittomat puikot

Viime syksynä pakastealtaille saapuneet uutuudet suklaa- ja vaniljakermajäätelöpuikko ovat laktoosittomia. Helppo herkku vaikka kauppareissun jälkeen!

Muista myös klassikot

Rakastatko tunnetta, kun haukkaat ensimmäisen puraisun suklaakuorrutuksesta? Siinä tapauksessa Choco Grande -sarjan jäätelöt ovat juuri sinulle! Tuhti jäätelön ja suklaan yhdistelmä maistuu maitosuklaan, valkosuklaan, mantelin sekä toffeen makuisena. Saatavana myös monipakkauksissa, joista riittää herkuteltavaa kuudelle.

Tuttu Pirkka Daniela -jäätelö on raikkaan makea yhdistelmä vaniljakermajäätelöä tai mintun makuista kermajäätelöä kahden kaakaokeksin välissä. 

Jos iso jätskinälkä yllättää, niin kannattaa valita astetta isompi tuutti. Pirkka iso toffeetuutti, iso karkkituutti ja iso minttusuklaatuutti ovat vastaus kunnon makeannälkään.

Maidoton vaihtoehto jäätelöaltaalla ovat Pirkka maidottomat jäätelöt sitruunan, mango-passion, suklaan, puolukka-mustikan ja mustaherukan makuisina. 

Älä unohda lisäkkeitä!

Kesän herkuimpaan annokseen kuuluvat jäätelön lisäksi tietysti myös övereimmät lisäkkeet. Valuta päälle kinuski-, suklaa- tai lakritsikastiketta. Murenna annokseen keksejä, lisää tuoreita marjoja ja ripottele kaiken kruunuksi värikkäitä strösseleitä. Unelmiesi jäätelöannoksen rakentamisessa vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu Pirkka-sarjan jäätelötarjontaan ja valitse suosikkisi!