Pirkka
Jäätelökesän parhaat herkut

Jäätelökesän parhaat herkut

Vuoden herkullisin aika on täällä! Pirkan valikoimista löydät parhaat ainekset kaikkien aikojen jäätelökesään.

Jäätelö on parasta kesässä. Kokeile uutuuksia tai herkuttele tutuilla klassikoilla - valinnan varaa riittää! Valikoima vaihtelee kaupoittain, ja jos kaipaat lähikauppaasi jotain tiettyä jäätelötä, ehdota henkilökunnalle sen tilaamista.

Uutuudet 2020

Ötökkäsarjan uusi tulokas: Toukkis!

Supersuositut Pirkka mehujäät Amppari, Murkku, Leppis ja Koppis ovat saaneet uuden kaverin: Toukkiksen! Siinä maistuvat raikas vadelma ja päärynä. Mehujää kehitettiin 11-vuotiaiden Saanan ja Netan idean pohjalta. Tytöt olivat ideoineet Toukkiksen valmiiksi nimeä ja makua myöten, ja lähettivät ideansa Pirkalle.

Pirkka mehujäät kuvitus

Paljon toivotut maidottomat ja gluteenittomat tuutit

Uudet gluteenittomat ja maidottomat Pirkka-tuutit sopivat monelle. Vegaanisten tuuttien makuina ovat raikas metsämarja, hedelmäinen mango-passio sekä täyteläinen suklaa. Kookosrasvapohjaisten jäätelöiden maku tulee oikeista hedelmistä, marjoista sekä kaakaosta.

Pirkka maidottomat tuutit kuvitus

Herkuttelujäätelöt, joista riittää useammalle

Ihanien herkuttelujäätelöiden sarja on täydentynyt kahdella maulla: hasselpähkinä ja stracciatella. Kokeile, kummasta tykkäät enemmän!

Pirkka herkuttelujäätelöt kuvitus

Pirkka Parhaat sorbetit by Suomen jäätelö

Suomen Jäätelön valmistamat herkulliset ja laadukkaat sorbetit jännittävissä mauissa! Sopivat myös vegaaneille.

pirkka parhaat sorbetti kuvitus

Muista myös klassikot!

Rakastatko tunnetta, kun haukkaat ensimmäisen puraisun suklaakuorrutuksesta? Siinä tapauksessa Choco Grande -sarjan jäätelöt ovat juuri sinulle! Tuhti jäätelön ja suklaan yhdistelmä maistuu maitosuklaan, valkosuklaan, mantelin sekä toffeen makuisena. Saatavana myös monipakkauksissa, joista riittää herkuteltavaa kuudelle.

Tuttu Pirkka Daniela -jäätelö on raikkaan makea yhdistelmä vaniljakermajäätelöä tai mintun makuista kermajäätelöä kahden kaakaokeksin välissä. 

Jos iso jätskinälkä yllättää, niin kannattaa valita astetta isompi tuutti. Pirkka iso toffeetuutti, iso karkkituutti ja iso minttusuklaatuutti ovat vastaus kunnon makeannälkään.

Maidoton vaihtoehto jäätelöaltaalla ovat Pirkka maidottomat jäätelöt sitruunan, mango-passion, suklaan, puolukka-mustikan ja mustaherukan makuisina. 

Älä unohda lisäkkeitä!

Kesän herkuimpaan annokseen kuuluvat jäätelön lisäksi tietysti myös övereimmät lisäkkeet. Valuta päälle kinuski-, suklaa- tai lakritsikastiketta. Murenna annokseen keksejä, lisää tuoreita marjoja ja ripottele kaiken kruunuksi värikkäitä strösseleitä. Unelmiesi jäätelöannoksen rakentamisessa vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu Pirkka-sarjan jäätelötarjontaan ja valitse suosikkisi!