Kariniemen® uusi, kätevä annospakkaus – yksi neljälle tai neljä yhdelle

Kariniemen® uusi, kätevä annospakkaus – yksi neljälle tai neljä yhdelle

Uutuus: Kariniemen® Kananpojan rintafilee maustamaton 4 x 150 g annospakkaus

Kariniemen vastaa nyt suomalaisten toiveeseen tuomalla markkinoille uuden, innovatiivisen pakkauksen, jossa kananpojan fileet ovat yksittäin pakattuna. Kätevä annospakkaus sisältää neljä yksittäin pakattua 150 gramman maustamatonta kananpojan rintafileetä. Pakkauksesta on helppo käyttää kerrallaan yksi tai useampi filee ruokailijoiden määrän tai nälän mukaan ja laittaa loput pakkaseen tai jääkaappiin. Samalla on helppo vähentää ruokahävikkiä, kun valmistat vain tarpeeseesi sopivan määrän ruokaa. Jokaiseen yksittäiseen pakkaukseen on merkitty myös tuotteen viimeinen käyttöpäivä.

Uusi annospakkaus on tiedostavan kuluttajan valinta, sillä siihen on käytetty 26 % vähemmän muovia verrattuna perinteiseen muovirasiaan. Lisäksi pakkaus on helppo kuljettaa ostoskassissa. Tyhjänä se ei myöskään vie tilaa kierrätys- tai jäteastiassa.

Ja mikä tärkeintä, maustamaton rintafilee on oivallinen raaka-aine, joka taipuu moneen. Paista pannulla kokonaisena, leikkaa pihveiksi tai suikaloi ja mausta haluamallasi tavalla. Kananpojan rintafilee on vähärasvaista ja siinä on paljon proteiinia.