Karl Fazer Tyrkisk Peber

Karl Fazer Tyrkisk Peber

Päivitetty 6.8.2018

Suomen rakastetuin maitosuklaa kohtaa nyt tulisen Tyrkisk Peber -salmiakin. Tämä herkullinen sekoitus sopii kaikille, jotka tykkäävät hieman tulisemmasta.

Räjäyttävä makuelämys

Jo vuodesta 1922 pehmeän täyteläisellä maullaan ilahduttanut Fazerin Sininen -suklaa kohtaa nyt tulisen Tyrkisk Peber -salmiakin. Kirpsakka turkkari on polttanut mukavasti suomalaisten kitalakeja jo vuodesta 1977, ja nyt se saa kaverikseen parhaista raaka-aineista valmistetun Fazerin Sinisen suklaan. Tätä makunystyröitä räjäyttävää uutuutta löydät nyt K-ruokakaupoista - tässä koreilee seuraava varma herkutteluhetkien hitti!

Karl Fazer turkisk Peber muokattavissa

Lisäpotkua leivonnaisiin ja jälkkäreihin

Tulinen Fazer Tyrkisk Peber -suklaa sopii vallan mainiosti myös leivontaan! Rouhi esimerkiksi salmiakki-lakukakun täytteeseen ja koristeeksi, höystä jäätelöiden, kuten vadelma-lakritsi jäätelöannoksen ja lakritsiunelman päälle tai piristä lakritsi-suklaamuffineita sattumilla!

Lähdössä reissuun ulkomaille? Mikä olisikaan parempi tuliainen kuin herkku, jossa yhdistyy Suomen tykeimmät maut! Turkin Pippuri -suklaalevy sujahtaa tarvittaessa myös kätevästi kirjekuoreen - postita ja ilahduta ystäväsi vuoden yllättävimmällä suklaalevyllä!