Kerrassaan Werratonta koiranruokaa Loimaalta

Kerrassaan Werratonta koiranruokaa Loimaalta

Julkaistu 22.10.2020

Werraton on asiantuntijoiden kehittämä ja koirien rakastama uusi kuivaruokasarja, jonka ravitsemuksellisen ylivertaisuuden takaa kokonainen tuore kananmuna.

Kananmunaa koiranruoassa – mitä ihmettä?

Moni yllättyy, kun kuulee, että kananmuna on parasta proteiinia koiralle. Kananmunassa on kuitenkin koiran tarpeita parhaiten vastaava aminohappokoostumus, ja proteiinit muodostuvat juuri aminohapoista. Laadukasta proteiinia tarvitaan koiran hyvinvointiin, terveyteen ja hyvään vastustuskykyyn.

Werraton-koiranruoissa on enemmän kananmunaa kuin missään muussa koiranruoassa, sillä uskomme, että koira kukoistaa kananmunalla.

Rovio-Pet-Foods Artikkeli-kuvituskuva 680x450px Werraton-Viljaton

Laadukasta lähiruokaa

Kananmunan lisäksi Werraton-koiranruoissa on siipikarjaa, kauraa, ohraa, pellavansiementä, perunaa, melassileikettä ja härkäpapua sekä vitamiineja ja kivennäisaineita. Siinä kaikki. Tuoteselostetta tutkiessaan ei siis tarvitse etsiä turhia täyteaineita, sillä niitä ei ole. Allergisten koirien omistajia helpottaa tieto, että jokaisessa tuotteessa on vain muutama raaka-aine.

Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia ja kaiken lisäksi lähituotantoa aivan tehtaamme kulmilta.

Rovio-Pet-Foods Artikkeli-kuvituskuva 680x450px Werraton-Aikuinen

Asiantuntijoiden kehittämä, koirien rakastama

Werraton-tuotteissa on erilainen ravintosisältö riippuen siitä, millaisille koirille ne on tarkoitettu. Werraton Aikuinen on kaikille pentuiän ylittäneille tarkoitettu täysravinto. Werraton Viljaton sopii erityisesti herkille koirille.

Isot koirat syövät mielellään isoja nappuloita ja pienet pieniä, joten ruokiamme saa kahdessa nappulakoossa. Werraton on myös todistetusti maistuvaa: satojen koirien esiraati hotki testierät suuhunsa syksyllä 2019.