Tuttu suklaabrändi KINDER nyt jäätelönä

Tuttu suklaabrändi KINDER nyt jäätelönä

Päivitetty 8.4.2019

Kaikkien tuntema, rakastettu suklaabrändi KINDER on nyt ensi kertaa saatavilla myös jäätelönä! Tutustu uutuuksiin ja löydä suosikki jokaiselle perheenjäsenelle.

Uutuusjäätelöt sisältävät KINDER-suklaista tuttuja ainutlaatuisia raaka-aineita. KINDER-jäätelöperheeseen kuuluu erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltuja pienempiä ja kevyempiä herkkuja, sekä kaikenikäisille suunnatut täyteläisemmät KINDER Bueno -jäätelöt.

KINDER Bueno Ice Cream nuorille ja kaikille herkkusuille

Suklaahyllystä tuttu, herkullinen KINDER Buenon on nyt jäätelötuutin muodossa! KINDER Bueno Ice Cream -tuutti sisältää täyteläistä hasselpähkinäjäätelöä sekä runsaan kerroksen hasselpähkinäkuorrutetta ja suklaapaloja. Tuutti on saatavilla yksittäin sekä kätevässä monipakkauksessa.

kinder bueno jaatelo 680x300 KINDER Bueno Ice Cream -tuutti

KINDER Ice Cream -jäätelöpuikko ja keksijäätelö lapsille

KINDER-suklaasta voi nyt nauttia myös jäätelöpuikkona. Erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunniteltu KINDER Ice Cream -jäätelöpuikko sisältää maitojäätelöä ja KINDER-suklaista tuttua maitosuklaakuorrutetta. Herkullinen jäätelö sisältää 40 % täysmaitoa.

Kuten kaikki KINDER-tuotteet, KINDER-keksijäätelö keskittyy hyviin raaka-aineisiin. Lasten välipalaksi ja kevyempään herkutteluun sopiva KINDER Ice Cream -keksijäätelö on yhdistelmä herkullista maitojäätelöä sekä viittä eri viljaa sisältävää keksiä.

KINDER Ice Cream -jäätelöpuikko ja -keksijäätelö ovat saatavina myös lapsiperheiden suosimina monipakkauksina.

kinder sandwich puikko jaatelo 680x300 KINDER Sandwich -keksijäätelö ja KINDER Ice Cream -jäätelöpuikko

Lapsille suunnatut KINDER-jäätelöt täyttävät tiukat ravitsemuskriteerit

Ingmanin lapsille suunnatut jäätelöt on suunniteltu hauskan näköisiksi ja herkullisen makuisiksi, kuitenkin tarkat ravitsemuskriteerit huomioiden. Lapsille sopivan annoskoon ansiosta KINDER-jäätelöpuikko ja -keksijäätelö sopivat nautittavaksi osana tasapainoista ruokavaliota ja aktiivista elämäntapaa. Kyseiset tuotteet sisältävät alle 110 kcal, alle 3 g tyydyttynyttä rasvaa ja alle 20 g lisättyä sokeria per 100 g.