Lämmin Kuppi Välipalapuurot

Lämmin Kuppi Välipalapuurot

Lämmin Kuppi -tuoteperhe on kasvanut uusilla, helpoilla Välipalapuuroilla! Maista kolmea runsaan hedelmäistä tai marjaisaa makuvaihtoehtoa ja löydä omat suosikkisi!

Valmista 3 minuutissa

Puuro on todellista trendiruokaa - ja vieläpä terveellistä sellaista! Uudet, nopeat Lämmin Kuppi Välipalapuurot on helppo valmistaa: Lisää vain kiehuva vesi kuppiin ja sekoita! Muutaman minuutin kuluttua puuro on valmis nautittavaksi.

Välipalapuurot on pakattu valmiiksi näppäriin annoskuppeihin, joten puuron valmistaminen ja lusikoiminen lähes missä vain on helpompaa kuin koskaan ennen. Nappaa Välipalapuuro evääksi töihin, kouluun, junaan, treeneihin tai nauti kaikessa rauhassa kotona aamu-, väli- tai iltapalana ilman tiskiä! Välipalapuuro on kätevä myös koululaisille, jotka kaipaavat koulupäivän jälkeen nopeaa ja herkullista välipalaa. Pidä aina yksi tai useampi huoneenlämmössä säilytettävä Lämmin Kuppi Välipalapuuro varalla ja nauti nälän yllättäessä.

Kolme ihanaa makuyhdistelmää

Terveelliset Välipalapuurot pitävät sisällään kuitupitoista kauraa ja ruista sekä erilaisia marjoja ja hedelmiä. Kolmesta tarkoin valitusta makuvaihtoehdosta löytyy suosikki jokaiseen tilanteeseen. Hedelmäinen omena-kanelipuuro sisältää 14% omenaa. Marjaisa Välipalapuuro saa raikkaan makunsa ja herkullisen värinsä vadelmista ja mansikoista. Kolmas ihastuttava maku pitää sisällään banaania, mansikkaa ja lempeää kookosta. Voit myös tuunata Välipalapuuroja tuoreilla marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä tai siemenillä. Kaikki Lämmin Kuppi Välipalapuurot ovat laktoosittomia ja kasvisruokavalioon sopivia.