Lämmin Kuppi Välipalapuurot

Lämmin Kuppi Välipalapuurot

Blå Bandin Lämmin Kuppi -tuoteperhe on kavanut uusilla, helpoilla välipalapuuroilla! Maista kolmea eri makuvaihtoehtoa ja löydä omat suosikkisi!

Valmista 3 minuutissa

Puuro on todellista trendiruokaa - ja vieläpä terveellistä sellaista! Uudet, nopeat Lämmin Kuppi Välipalapuurot tarvitsevat ainoastaan kiehuvaa vettä ja vain kolme minuuttia kärsivällisyyttä ollakseen täysin valmiita nautittaviksi. Välipalapuurot on pakattu valmiiksi näppäriin annoskuppeihin, joten puuron valmistaminen ja lusikoiminen lähes missä vain on helpompaa kuin koskaan ennen. Nappaa Välipalapuuro evääksi töihin, koululle, junaan, lentokoneeseen tai nauti kaikessa rauhassa kotona aamu-, väli- tai iltapalana ilman tiskiä! Pidä aina yksi tai useampi huoneenlämmössä säilytettävä Välipalapuuro varalla ja nauti nälän yllättäessä.

Kolme ihanaa makuyhdistelmää

Terveelliset välipalapuurot pitävät sisällään puhdasta kauraa ja ruista sekä erilaisia marjoja ja hedelmiä. Kolmesta tarkoin valitusta makuvaihtoehdosta löytyy suosikki jokaiseen tilanteeseen. Hedelmäinen omena-kanelipuuro sisältää 14% omenaa. Marjaisa välipalapuuro värjäytyy herkullisen punertavaksi mansikoiden ja vadelman ansiosta. Kolmas ihastuttava maku pitää pitää sisällään banaania, mansikkaa ja runsaasti kookosta. Voit myös tuunata tuunata Välipalapuuroja koristellen tuoreilla marjoilla, hedelmillä pähkinöillä tai siemenillä. Kaikki Lämmin Kuppi Välipalapuurot ovat laktoosittomia ja kasvisruokavalioon sopivia.

Osta välipalapuurot suoraan verkkokaupasta

Sinua saattaisi kiinnostaa