Löydä ikoniset brändit nyt jäätelöpurkeista isompaa herkuttelua varten!

Löydä ikoniset brändit nyt jäätelöpurkeista isompaa herkuttelua varten!

Päivitetty 27.6.2024

Snickers®

Maailman myydyin suklaapatukka. Maapähkinöillä, karamellilla ja nougatilla täytetyt ja sitten maitosuklaalla päällystetyt SNICKERS®-patukat nousivat nopeasti yhdeksi planeetan suosituimmista herkuista sen julkaisun jälkeen vuonna 1930. Nyt esittelemme suositun suklaapatukan jäätelöpurkin muodossa. Jäätelö tarjoaa ihanan yhdistelmän paahdettuja, rapeita suklaalla päällystettyjä maapähkinöitä, suussa sulavaa karamellia ja suklaapaloja herkullisessa maapähkinämaitojäätelössä.

Mars®

Forrest Marsin vuonna 1932 luoma MARS®-patukka on herkullinen yhdistelmä suklaata, karamellia ja nougaata. Tämä herkullinen patukka on nyt ostettavissa jäätelöpurkin muodossa, ja se tarjoaa ihanan yhdistelmän herkullista mallasmakuista meijerijäätelöä, joka on täytetty pehmeällä karamellikastikkeella ja pyörteellä rapeaa suklaata.

M&M’S®

M&M'S®-suklaakaramellit ovat olleet kuuluisia vuodesta 1941 asti. Välipalan kokoiset suklaapalat värikkäässä karamellikuoressa ovat heti tunnistettavissa kaikkialla maailmassa. M&M'S®-suklaakaramelleja on useaa eri makua, kuten maapähkinää, tummaa suklaata, mantelia ja maapähkinävoita. Jäätelö tarjoaa kaksi herkullista yhdistelmää: toinen maapähkinän- ja toinen suklaanmakuinen, kaikki täytetty suklaalla päällystetyillä rapeilla maapähkinäpaloilla ja päällä kerros rapeita m&m’s® Choco -makeisia.