Magnum Ruby – koe jotain aivan uutta!

Magnum Ruby – koe jotain aivan uutta!

Päivitetty 25.9.2023

Magnum on lanseerannut ensimmäisenä Euroopassa Ruby-suklaalla kuorrutetun jäätelönautinnon.

Vuonna 2017 markkinoille tullutta Ruby-suklaata tituleerataan maailman neljänneksi suklaatyypiksi tumman, valko- ja maitosuklaan jälkeen, ja sitä pidetään suklaamaailman suurimpana innovaationa suklaan keksimisen jälkeen. Ruby-suklaan kehitti maailman johtava suklaavalmistaja Barry Callebaut, jolta kesti yli kymmenen vuotta kehittää tuote yli 175 vuoden kokemuksesta huolimatta.

Ruby-suklaa valmistetaan tarkkaan valituista Ruby-kaakaopavuista, joiden uniikki käsittelytapa vapauttaa suklaalle ominaisen marjaisan maun ja kauniin vaaleanpunaisen värin. Suklaaseen ei lisätä aromeja tai väriaineita. Ruby-suklaa on todellinen uutuus suklaamaailmassa, ja se on ihastuttanut erityisellä maullaan sekä upealla värillään sekä suklaan ammattilaisia että kuluttajia ympäri maailmaa.

Magnum yhdistää ensimmäisenä jäätelövalmistajana maailmassa Ruby-suklaan ja jäätelön ja tuo yksinoikeudella Ruby-suklaan jäätelöaltaisiin. Uusi Magnum Ruby on ylellinen yhdistelmä valkosuklaajäätelöä, vadelmakastiketta ja Ruby-suklaakuorrutetta. Ruby-suklaan erityinen maku ja kaunis väri takaavat täysin uniikin ja uudenlaisen makunautinnon kaikille jäätelön ystäville.

Magnum Rubyn tunnistat katseenkiinnittävästä vaaleanpunaisesta, kultakoristeisesta pakkauksesta.

magnum ruby jaatelo 680x300