Magnum-uutuudet tekevät kesästä jäätelöjuhlan!

Magnum-uutuudet tekevät kesästä jäätelöjuhlan!

Julkaistu 26.3.2023

Magnumin uudet Double Sunlover ja Double Starchaser ovat kesän varmin hitti herkuttelujäätelöiden kategoriassa. Sekä puikkona että purkissa saatavat jäätelöt tarjoavat ainutlaatuisen runsaasti makua ensimmäisestä puraisusta viimeiseen kastiketippaan ja suklaapalaan. Kielen vievät mennessään myös muut herkulliset Magnum-uutuudet, joten riennä K-kauppaan noutamaan omasi. Magnumin kanssa kesästä tulee aina maistuvampi!

Parhaat puikot hellepäivän herkutteluun!

Magnum Double Sunlover on virkistävä yhdistelmä valkosuklaata, mangokastiketta ja kookosjäätelöä. Kokonaisuuden kruunaa paksu kerros makoisasti lohkeavaa valkosuklaata kookoshiutaleilla.

Magnum Double Starchaser kutsuu nauttimaan ylellisen popcornin ja karamellijäätelön kaksoispyörteistä. Jäätelön ja lohkeavan Magnum-suklaan välistä löydät runsaan kerroksen karamellikastiketta, joka on kuorrutettu eksklusiivisella maitosuklaalla ja rapeilla, karamellisoiduilla popcorn-muruilla. Magnum uutuuspuikot myös kolmen puikon monipakkauksissa!

Koko purkki nautintoa kaverien kanssa!

Magnum Double Starchaser -pintissa yhdistyvät popcorninmakuinen kermajäätelö ja karamellikastike. Jäätelön viimeistelee paksu kerros Magnum-maitosuklaata ja päälle ripotellut karamellisoidut popcorn-murut.

Magnum Double Sunlover -pint sisältää täyteläistä kookoskermajäätelöä raikkaalla mango-passionkastikkeella. Kokonaisuuden kruunaa Magnumin kuuluisa valkosuklaakuorrute, jonka päällä on hurmaavia kookoshiutaleita.

MAGNUM 2023 K RUOKA 680x680

Viehäty vadelmaisesta vegaanijäätelöstä!

Magnum Vegan Raspberry Swirl on kesäisen raikas vegaaninen jäätelöpuikko, jossa yhdistyvät vegaaninen vadelmajäätelö, vadelmakastikepyörteet ja tietenkin vegaaninen Magnum-suklaakuorrute.

Suosikkimaut nyt yhdessä viisikossa!

Kaipaatko rakastettuja Magnum-klassikoita, mutta haluat nauttia myös uusista suosikeista? Uusi Magnum Legends -pakkaus sisältää viisi herkullista Magnum-puikkoa: Classic, Almond, White Chocolate, Double Caramel ja Yoghurt & Raspberry. Maista ja nauti kaikista, mutta muista: Magnum Legends löytyy vain K-kaupoista!

Tuotteet ovat tilattavissa kaikille K-kaupoille – tee tuotetoive kauppiaallesi jos et löydä uutuuksia jäätelöaltaasta!