Jäätelö ei ole koskaan ollut jännittävämpää!

Jäätelö ei ole koskaan ollut jännittävämpää!

Päivitetty 22.3.2023

Unileverin kesän jäätelöuutuudet tarjoavat jännittäviä makuelämyksiä kaikille jäätelön ystäville. Uutuuksista löytyy muun muassa herkullisia karamellin, vaniljan ja suklaan makuja, rapeaa popcornia sekä eksoottisia hedelmiä ja marjoja – kaikkea, mitä herkutteluhetkiin voi toivoa! Monipuolisesta uutuusvalikoimasta löytyy myös upeita vegaanisia ja laktoosittomia vaihtoehtoja. Lisää Unilever-uutuuksia löydät K-kauppojen jäätelöaltaasta. Poimi mukaasi ja nauti!

Nyt kurkotetaan maussa tähtiin!

Magnum-uutuuspuikot tarjoilevat rohkeita makunautintoja kaikille herkuttelijoille. Double Starchaser hurmaa pyörteisellä yhdistelmällä rapeaa popcornia ja karamellijäätelöä, joiden makua syventää runsas kerros kinuskista karamellikastiketta. Kookosjäätelöä ja mangokastiketta sisältävä Double Sunlover puolestaan tarjoaa eksoottisen elämyksen valkosuklaalla kuorrutettuna. Uutuuksista kolmas, Magnum Vegan Raspberry Swirl, täyttää vegaanien toiveet raikkaalla vadelmajäätelöllä, jonka marjaisaa makua täydentävät herkulliset vadelmakastikepyörteet. Kaikkien Magnum-puikkojen tavoin jokaisessa uutuudessa on paksu, lohkeava suklaakuorrutus.

Minttua, lakritsia, melkeinpä mitä ikinä haluat!

Kauden uutuuksia ovat myös ihanasti mintunmakuinen Daim Mint, ruotsalaisten suosikkipuikko 88, uudet Twisterit sekä Kingis Vadelmalaku. Daim Mint sisältää virkistävän minttujäätelön seassa runsaasti herkullisia Daim-paloja sekä maistuvan Marabou-suklaakuorrutteen. Vain K-kaupoista saatava 88 on samettisen pehmeä vanilja-suklaajäätelökombo, jonka kruunaa rapean pähkinäinen kuorrute. Twisterin uutuudet ovat iloisen värikäs Twister Monstaahh, joka yhdistää kirpeän sitruunan, makean omenan ja mustikan maut viileän raikkaaksi kokonaisuudeksi. Täysin uutta twistiä valikoimaan tuo Twister Pineapple, joka sisältää pehmeää ananasjäätelöä sekä raikkaita mansikan ja sitrushedelmien makuja. Kingiksen uutuus tuo jäätelöihin herkkuhyllyjen rakastetun makukombon: kermaista vadelmajäätelöä maukkaalla lakritsisydämellä ja -kuorrutteella.

Laktoositonta ja vegaanista makua jälkiruokapöytään!

Ingman Creamy -jälkiruokajäätelöiden perhe laajenee tarjoten myös odotettuja laktoosittomia ja vegaanisia uutuuksia sekä toteuttamalla jäätelön ystävien toiveita myös makujen suhteen. Creamy-sarjan laktoosittomat uutuusmaut ovat Suklainen Vaahtokarkki sekä vadelma-mustikkakastikkeen kruunaama Kuningatar. Vegaaninen Creamy Maapähkinä-Banaani hurmaa uudella ja mielenkiintoisella makukombolla ja uutuusvalikoiman täydentää klassinen Nougat Pähkinä. Uutuusvalikoimasta löytyvät nyt myös Creamy Triple Luxe -jäätelöt, jotka tarjoavat kolme kerrosta herkullisuutta. PEFC-sertifioiduissa paperipakkauksissa tarjoiltavien jäätelöiden maut ovat Suklaa & Hasselpähkinä sekä Suolainen Kinuski & Vanilja.

INGMAN 2023 DIGI 680x680

Uusia pakkauskokoja kaikenkokoisiin jäätelötoiveisiin!

Uudet Ingman ISO ja Ingman Pikkuinen tarjoavat kaivatun vaihtoehdon eri kokoisten talouksien käyttöön tai isommankin seurueen yhteiseen nautiskeluun. Ingman ISO -kotipakkaukset sisältävät herkullista kasvipohjaista jäätelöä 2 litraa ja valittavana on kaksi suosittua makuyhdistelmää. Pikkuinen-pakkaus on kooltaan 500 millilitraa ja kolmen vaniljaisen maun kumppanina on joko nougat, suklaarouhe tai mansikka.