Maista uutta itämaista!

Maista uutta itämaista!

Päivitetty 26.9.2024

Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut valmiilla maustekastikkeilla tarjoavat aasialaisista ravintoloista tuttuja makuja helposti. Fileelastut on maissipaneroitu rapeaksi ja kastikkeet ovat täydellinen yhdistelmä makeutta, mausteisuutta ja lämmintä potkua. Paista rapeaksi, sekoita kastike lastuihin ja tarjoile vaikkapa riisin tai nuudelien ja kasvisten kera. Makuina Shanghai Sizzle ja Teriyaki twist.

Pikaiset Shanghai sizzle -lastut riisillä

Ainekset:

  • Maatiaispossun nopeat ja rapeat fileelastut, shanghai sizzle
  • Riisiä
  • Punasipulia
  • Korianteria
  • Chiliä

Tee näin

  1. Keitä riisi tai käytä valmista, jos on oikein kiire.
  2. Kypsennä fileelastut airfryerissa 180 °C 8-9 min. Voit paistaa lastut myös pannulla öljyssä 3-4 min tai uunissa 225 °C noin 10 min. Airfryeria tai uunia varten lastuihin ei tarvitse lisätä öljyä, koska paneroinnissa on sitä sopivasti mukana.
  3. Suikaloi punasipuli, viipaloi chili.
  4. Sekoita shanghai sizzle -kastike kypsiin lastuihin kulhossa.
  5. Kokoa lautalle riisiä, asettele lastut päälle
  6. Koristele punasipulilla, chilillä ja korianterilla.

680px Artikkeli Kuvituskuva Rapeat fileelastut