Meiran kasvismausteseokset

Meiran kasvismausteseokset

Päivitetty 19.12.2017

Loihdi kasvisten parhaat maut esiin Meiran uusilla kasvismausteseoksilla. Neljä erilaista mausteseosta auttavat luomaan herkullisimmat makuyhdistelmät niin wokkeihin kuin uunijuureksiinkin.

Mutkattomasti makua kasviksiin

Tuntuuko kasvisruokien maustaminen haastavalta? Meiran uudet kasvismausteseokset tuovat nopean avun arjen ruoanlaittoon silloin, kun ei tee mieli sirotella ruokaan mausteita kymmenistä eri purkeista. Yhdestä pussista riittää mainiosti makua 4-6 annokseen, eikä muita mausteita tarvita. Käyttö on kätevää ja helppoa: riippuen ruoasta, voit kaataa mausteet pussista suoraan uuniin menevien kasvisten päälle tai ruoan joukkoon. Mausteseokseen on valittu sekä annosteltu juuri oikea määrä kuhunkin ruokalajiin parhaiten sopivia mausteita - näin loihdit täydellisen makupaletin, joka kelpaisi ankarimmallekin ruokakriitikolle!

Meira kasvismausteet sopivat loistavasti myös marinadeihin sekä kasviproteiinien, kuten tofun tai nyhtökaura- ja härkapapuvalmisteiden maustamiseen. Lisäaineettomat ja gluteenittomat mausteseokset sopivat vegaaniseen ruokavalioon.

Neljä erilaista vaihtoehtoa

Meira Kasvismauste Wokkeihin
Meira Kasvismauste Wokkeihin lennättää makumatkalle Aasiaan ja tuo wokkiin kaukomaiden makuja. Maustetut kasvikset ovat suoraan valmiita wokattavaksi. Mausteet on suunniteltu kestämään kuuma wokkauslämpötila.

Meira Kasvismauste Haudutettaviin ruokiin
Pehmeää aromaattisuutta sekä aavistuksen savuisuutta pitkään haudutettaville ruoille antaa Meira Kasvismauste Haudutettaviin ruokiin. Mikäli kasviproteiinien maustaminen tuntuu hankalalta, on juuri tämä mausteseos erinomainen myös mm. tofun ja nyhtökaura- ja härkäpapuvalmisteiden maustamiseen.

Meira Kasvismauste Sosekeitoille
Heitä hyvästit liemikuutioille! Meira Kasvismauste Sosekeitoille takaa maukkaan kasviskeiton - se antaa keitolle täyteläisyyttä, sopivasti makeutta ja itämaista makua. Pussillinen maustetta riittää noin 1,5 litraan keittoa, ja tuo siihen kauniin punaisen värin.

Meira Kasvismauste Uunijuureksille
Mausta tuoreet tai pakastetut juurekset vaivattomasti Meiran uunijuureksille tehdyllä Kasvismausteella. Se loihtii kasvisten parhaat maut esiin. Pussillinen Meira Kasvismaustetta Uunijuureksille maustaa noin 1 kilon kasviksia ja juureksia.