Raikastamon Pikkujätti – Aivan uudenlainen mehutiiviste!

Raikastamon Pikkujätti – Aivan uudenlainen mehutiiviste!

Julkaistu 31.3.2021

Raikastamon Pikkujätti on uudenlainen, annospakattu mehutiiviste. Siinä on täysi litra mehua pienessä, näppärässä pakkauksessa. Kaada Pikkujätti kannuun, lisää vesi ja saat koko litran valmista mehua, ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Miksikö? Koska veden rahtaamisessa ei ole mitään järkeä – Suomessa maailman paras vesi tulee suoraan hanasta, sitä ei kannata kantaa kaupasta. Luonto ja hartiat kiittävät!

Uudenlainen annospakattu tiivistemehu

Moni on jättänyt tiivistemehut kaupan hyllyyn niiden ison pakkauskoon tai korkean sokeripitoisuuden takia. Raikastamon Pikkujätti on vastaus tähän ongelmaan – niissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria, eikä litran annospakattu tuote jää täyttämään jääkaappia kuukausiksi.

”Olemme innoissamme, kun saamme avata K-Citymarketin kanssa täysin uuden tuoteryhmän Suomen mehuhyllyihin: annospakatut tiivistemehut”, sanoo Raikastamon toimitusjohtaja Jyri Kähönen. ”Annospakatut mehutiivisteet on suosituin tiivistemehutuoteryhmä muissa pohjoismaissa. Nyt Pikkujättien myötä ne löytyvät myös suomalaisten kauppojen hyllyiltä”, Kähönen jatkaa.

Vain hedelmien oma sokeri

Elintarvikkeiden terveellisyys ja luonnollisuus ovat Raikastamolle keskeisiä asioita. Raikastamo toi markkinoille ensimmäisenä ilman lisättyä sokeria valmistetut luomupillimehut, ja ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa pillimehukansan suosikkina. Viime keväänä Raikastamo toi makeishyllyyn ilman lisättyä sokeria valmistetut makeiset, Namiset.

”Olemme ylpeitä Pikkujäteistä, jotka jatkavat samalla linjalla – Raikastamon tuotteilla voi herkutella hyvällä omallatunnolla”, Kähönen jatkaa tyytyväisenä.

Pieni koko, pienempi hiilijalanjälki

Uudet tuotteet eivät ole ainoastaan pieniä kooltaan vaan myös suuria laadultaan – todellisia Pikkujättejä! Niissä on korkea mehupitoisuus ja vastaavat laadultaan kylmähyllystä myytäviä mehutuotteita – mutta paljon pienemmällä hiilijalanjäljellä. Pikkujätin pakkausten sekä kuljetuksen hiilijalanjälki on vain viidesosa vastaavan litran pakkauksen jalanjäljestä.

Raikastamon Pikkujätit tulevat hyllyihin K-Citymarketin 50-vuotisjuhlatuotteena maaliskuussa. Pikkujätit marssivat kauppoihin neljänä raikkaana makuna: Omena, Appelsiini-Mandariini, Vadelma-Rypäle ja Tropiikki. Kaikki Pikkujätti-tuotteet on valmistettu ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita. Tropiikkia lukuun ottamatta kaikki maut ovat myös luomua. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lisää mehutehoa – Raikastamon Pikkujätti! Ilman lisättyä sokeria tai säilöntäaineita.