Saarioisten uudet tuorepizzat

Saarioisten uudet tuorepizzat

Päivitetty 22.5.2019

Hyvät pizzan ystävät, nyt sitä saa! Nimittäin Saarioisten uusia tuorepizzoja suoraan kaupan valmisruokahyllystä. Nämä eivät olekaan mitä tahansa pizzoja, vaan täysin uudenlaisia tuorepizzoja, joiden herkullinen maku viimeistellään paistamalla pizza omassa kotiuunissa. Tuorepizzat paistuvat ihanan rapeiksi helposti ja nopeasti 6 minuutissa.

Uusi tuorepizzasarja on kehitetty yhteistyössä Saarioisten äitien ja suomalaisten kuluttajien kanssa. Ne saivat alkunsa kunnianhimoisesta tavoitteesta ja rakkaudesta herkulliseen pizzaan. Ne on tehty perinteitä kunnioittaen yön yli levänneestä pizzataikinasta, mikä takaa pohjan rapean ja ainutlaatuisen aromikkaan koostumuksen. Herkullinen maku syntyy kiirehtimättä ja tuoreista, korkealaatuisista täytteistä ja maukkaasta kastikkeesta. Halusimme tehdä ennenmaistamattoman herkullisen pizzan, jonka voi ostaa suoraan kaupasta. Testasimme ja paistoimme monen monta pizzaa ennen kuin sopiva resepti löytyi, ja nyt pizzat ovat viimein kaupoissa.

Tuorepizzamme ovat aivan erityisiä, sillä toista samanlaista pizzaa et löydä. Niiden muoto on ainutlaatuinen ja rustiikkinen ulkonäkö houkuttelee maistamaan. Herkullisia makuvaihtoehtoja on kolme: Chicken & bacon, Pepperoni ja Mozzarella & pesto. Jokainen pizza on viimeistelty erityisellä, juuri näihin makuihin kehitetyllä kastikkeella sekä uudenlaisilla, ehkä yllättävilläkin täytteillä.

Maista ja nauti joka suupalasta!

Katso K-Ruoka verkkokaupasta