Tiesitkö nämä 3 asiaa tupakoinnin lopettamisesta?

Tiesitkö nämä 3 asiaa tupakoinnin lopettamisesta?

Tupakoinnin lopettaminen on kokonaisvaltainen elämänmuutos.

Tupakoinnin lopettaminen edellyttää uusien tapojen omaksumista, sitoutumista sekä lähipiirin tukea. Nicotinell-nikotiinikorvaushoitotuotteista voi olla apua matkalla savuttomaan elämään sekä tupakoinnin vähentämiseen. Jokainen polttamatta jätetty savuke on saavutus, josta kannattaa olla ylpeä. Lue vinkit, kuinka sinäkin voit onnistua!

1. Tabletti vai purukumi – sinä päätät!

Nikotiinikorvaushoitotuote on hyvä valita omien mieltymysten mukaan. Nicotinell-imeskelytabletit tarjoavat huomaamatonta apua tupakanhimon hillitsemiseen. Tabletit liukenevat suussa vapauttamalla annoksen nikotiinia. Kokeile esimerkiksi Suomen myydyimpiä Nicotinell Mint -imeskelytabletteja*. Nicotinell-lääkepurukumi puolestaan antaa tekemistä vieden ajatuksia pois tupakanhimosta ja samalla se hillitsee tupakanhimoa vapauttamalla nikotiinia.

Valitsitpa minkä nikotiinikorvaushoitotuotteen tahansa, tärkeintä on käyttää tuotteita oikein ja säännöllisesti. Tutustu pakkausselosteeseen huolellisesti.

2. Valitse vahvuus, joka vastaa tarpeitasi

Nikotiinikorvaushoitotuotteita on saatavana eri vahvuuksissa. Se, kuinka monta tupakkaa poltat päivässä, vaikuttaa suositeltuun vahvuuteen. Omaan nikotiinintarpeeseen sopivan vahvuuden löytäminen on kuitenkin helppoa:

  • jos poltat alle 20 savuketta päivässä, valitse 2 mg lääkepurukumi tai 1 mg imeskelytabletti
  • jos poltat yli 20 savuketta päivässä, valitse 4 mg lääkepurukumi tai 2 mg imeskelytabletti

3. Maku on tärkeä – raikas minttu vai tuttu lakritsi?

Nicotinell-nikotiinikorvaushoitotuotteissa on laaja valikoima eri makuvaihtoehtoja. Aloita esimerkiksi jäisen raikkaalla Icemintillä, hedelmäisellä Tropical fruitilla tai vaikkapa markkinoiden ainoalla lakritsinmakuisella Lakrits-purukumilla. Voit myös vaihdella makuja omien päivittäisten mieltymystesi mukaan. Pääasia on, että tukenasi ovat sinulle parhaiten sopivat nikotiinikorvaushoitotuotteet.

Nicotinell.fistä saat vinkkejä, kuinka voit hillitä tupakanhimoasi ja sitoutua päätökseesi muuttaa elintapojasi. Voit tehdä sivustolla testin, joka kertoo, mikä Nicotinell-tuote sopisi sinulle parhaiten.

Päätös lopettaa on iso. Aloita pienin askelin.

nicotinell icemint 680x680

*Iqvia MAT 12/2019

Nicotinell-nikotiinivalmisteet avuksi tupakoinnin lopettamisen yhteydessä esiintyviin vieroitusoireisiin. Sisältää nikotiinia. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Ei alle 18-vuotiaille eikä tupakoimattomille. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Älä tupakoi samanaikaisesti, kun käytät Nicotinellia. Jos olet yliherkkä jollekin valmisteiden sisältämistä aineista, älä käytä Nicotinellia. Haittavaikutuksena voi esiintyä huimausta, päänsärkyä, ruuansulatuskanavanvaivoja, laastaria käytettäessä myös ihoärsytystä. Jos sinulla on sydän- tai verenkiertoelimistön sairaus, jokin muu sairaus tai olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärin kanssa. Valmisteyhteenvetojen lyhennelmä 30.10.2019. Perustuu 09/2015 – 09/2019 päivättyihin valmisteyhteenvetoihin. Lisätiedot: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Finland Oy, puh: 0800 77 40 80, s-posti: scanda.consumer-relations@gsk.com. Tavaramerkit ovat GSK-konsernin omistamia tai sille lisensoituja. ©2020 GSK tai lisenssinhaltija. 02/2020, PM-FI-NICOT-20-00001

Aloita tupakoinnin lopettaminen pienin askelin