Chili sin carne – VegMen kasvipohjainen texmex-ateria

Chili sin carne – VegMen kasvipohjainen texmex-ateria

Julkaistu 1.1.2022

Vaikka kaikki kasvipohjaiset valmisateriamme valmistetaan Ruotsissa, niiden maut saavat innoituksensa ympäri maailmaa. Uusin ateriamme, Chili sin carne, on lempeän tulinen texmex-pata. Se sisältää tuoreita vihanneksia, kidneypapuja ja VegMe-jauhisrouhetta, ja siinä maistuvat muun muassa chili, savustettu paprika ja juustokumina. Pata tarjoillaan ilmavan riisin ja tuoreen persiljan kera. Klassikkoruoan vegaaniversio ei tästä parane!

VegMen valmisateriat tekevät kasvipohjaisen vaihtoehdon valinnasta helppoa ja auttavat sinua valmistamaan hetkessä herkullisen lounaan tai päivällisen. Ateriamme valmistetaan makuun panostaen, ja käytämme niissä ruotsalaisia raaka-aineita aina kun mahdollista. Kaikki ateriamme ovat myös gluteenittomia. VegMe-tuotteet ovat täydellinen valinta niin vegaaneille, kasvissyöjille kuin fleksitaristeillekin.

Vegme 680x300

VegMe perustettiin helpottamaan kasvipohjaisten tuotteiden valitsemista. Tarjoamme innovatiivisia, kasvipohjaisia vaihtoehtoja, joissa on herkullinen ja tunnistettava maku. Tuotteemme saavat luonnollisen umamin vivahteen kylmäsavustetusta ruotsalaisesta vedestä ja kylmäsavustetusta rapsiöljystä. Valikoimamme koostuu tuoreista kasvipohjaisista proteiineista, valmisaterioista, kastikkeista ja lisukkeista. Tuotteiden pohjana on käytetty valvotuilla eurooppalaisilla tiloilla tuotettua soijaproteiinia, herne- ja auringonkukkaproteiinia sekä kvinoaa.