Weetabix Weetabuddies - aloita aamu hauskemmin

Weetabix Weetabuddies - aloita aamu hauskemmin

Päivitetty 11.12.2018

Suosituista Weetabix-murokkeista syntyy hassun hauskoja aamiaiskavereita koko perheen iloksi!

Tunnetko jo Weetabuddies-hahmot?

Tropi Colin -hevimies, Coach Bananas -valmentaja sekä Raz Baz ja Strawbs -marjaunelmakaksoset ovat Weetabix-murokkeista ja erilaisista lisukkeista luotuja hauskoja hahmoja aamiais- ja välipalapöytään. Millainen olisi sinun hahmosi?

Näin teet aamiaiselle oman Weetabuddies-hahmon:

  1. Ota marjoja, hedelmiä, pähkinöitä tai vaikka suklaalevitettä
  2. Asettele ne Weetabixin päälle..
  3. ..ja oma Weetabuddies-kaverisi on valmis!

weetabix weetabuddies kuvitus2 680

Energiaa päivään Weetabixeista

Weetabix näyttää erilaiselta kuin tavalliset aamiaismurot. Se on ainutlaatuinen, ravitseva annos, joka sisältää 95% täyjyvähyvää, minkä ansiosta se on loistava valinta aamiaiseksi osana terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Weetabix-murokkeen täysjyvävehnä sisältää runsaasti hiilihydraatteja, jotka antavat energiaa ja tukevat aivotoimintaa. Weetabix on lisäksi runsaskuituinen ja vähäsokerinen.

Tätä kaikkea Weetabix-aamiaismurokkeet sisältävät:

  • 100% täysjyvää
  • Runsaskuituinen
  • Sisältää vain vähän sokeria, suolaa ja rasvaa
  • 7,5 g proteiinia yhdessä 40 g annoksesssa
  • Lisätty vitamiineja ja rautaa

Weetabix-aamiaismurokkeet ovat Iso-Britannian luotetuin sekä suosituin aamiaistuote, joka vastaa tarpeeseen ravitsevasta ja terveellisestä aamiaisesta. Aamiainen on päivän tärkein ateria, joka valmistaa tulevan päivän koitoksiin!

Weetabixin Northamptonshiren tehtaat Iso-Britanniassa toimittavat tuotteita yli 80 maahan ympäri maailman. Weetabixeissa käytetty vehnä ostetaan lähituottajilta 50 mailin säteeltä Weetabixin pääkonttorilta - näin varmistetaan tuotteiden korkea laatu sekä pieni hiilijalanjälki.