Uutuudet
Zendium-hammastahnat suun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Zendium-hammastahnat suun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Zendium-hammastahnat ovat saapuneet K-kauppoihin!

Hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa myös muiden vakavien sairauksien puhkeamista. Huono suunterveys on yksi riskitekijä mm. valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktin taustalla. Siksi terveelliset elintavat sekä suun ja hampaiden itsehoito ovat erittäin tärkeitä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on maailmanlaajuinen trendi ja suunterveydellä on myös suuri vaikutus muuhun terveyteen. Kehon luonnollinen vastustuskyky voi olla yksi parhaista avuista ennaltaehkäisyssä ja taistelussa haitallisia bakteereja vastaan.

Zendium tuo uudenlaisen näkökulman suun hyvinvointiin samalla auttaen ymmärtämään suunhoidon tärkeyden ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Suussamme on satoja erilaisia bakteereita, toiset niistä ovat suun terveydelle hyviä ja toiset ovat haitaksi. Hampaita pesemällä pyrimme vähentämään haitallisten bakteerien määrää suussa, jotka ovat haitallisia suun terveydelle. Zendium-tuotteet on luotu vahvistamaan suun luonnollista puolustuskykyä edistäen suun hyvälaatuista mikrobikantaa ja hampaiden terveenä pysymistä.

zendium artikkelikuvitus 680x300

Zendium toimii luonnollisen tehokkaasti

Zendium antaa kokonaisvaltaisen suojan koko suulle. Zendium-hammastahnat sisältävät suositellun määrän fluoria sekä samoja entsyymejä ja proteiineja*, joita esiintyy luontaisesti syljessä. Vahvistamalla syljen luonnollista puolustuskykyä Zendium auttaa torjumaan haitallisia bakteereja ja plakkia sekä vahvistamaan syljen luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia. Natriumfluoridi puolestaan vahvistaa hammaskiillettä ja suojaa reikiintymistä vastaan.

Hellävarainen jokapäiväisessä käytössä

Tehostaan huolimatta Zendium on koostumukseltaan hellävarainen. Se ei sisällä lainkaan vaahtoavaa SLS-ainesosaa, vaan pesee hellästi vahingoittamatta suun herkkää pintasolukkoa. Hellävaraisen pesevän ainesosan, Steareth-30:n, ansiosta Zendium sopii erinomaisesti myös herkästä tai kuivasta suusta tai aftoista kärsiville.

Tutkitusti hyvää tekevät vaikutukset

Suun luonnollista vastustuskykyä vahvistava Zendium edistää ja ylläpitää suun terveyttä monin tavoin. Säännöllisellä Zendium-hammastahnan käytöllä on todettu positiivinen vaikutus ikenien kuntoon sekä olevan hellävarainen suun limakalvoille. Näiden lisäksi säännöllinen käyttö edistää hengityksen raikkaana pysymisessä.

Skandinavian hammaslääkärien eniten suosittelema*

Zendium on Skandinavian hammaslääkärien luotetuin hammastahna*. K-kauppojen valikoimiin sisältyy viisi erilaista hammastahnaa, joista löytyvät parhaat vaihtoehdot jokaisen suun hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hammastahnojen lisäksi valikoimaan tulee myös suun luontaista vastustuskykyä vahvistava ja suuta kosteuttava Zendium Saliva Gel, joka tuo mukavan helpotuksen kuivasta suusta kärsiville. Valikoimaan kuuluvat myös asiantuntijoiden kehittämät Zendium-hammasharjat sekä puhdistava ja raikastava suuvesi

zendium trusted brand 680

*) Zendium-tuotteiden entsyymit ja proteiinit ovat peräisin kananmuna- ja maitoproteiinilähteistä, joten ne voivat aiheuttaa allergisen reaktion riskin kananmunalle ja maitoproteiinille allergisille henkilöille. Muut kuin kananmunalle ja maitoproteiinille allergiset voivat käyttää hammastahnaa normaaliin tapaan.