Uutuudet
Zendium - pidä huolta myös suusi terveydestä

Zendium - pidä huolta myös suusi terveydestä

Hyvä suunterveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä.

Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa myös muiden vakavien sairauksien puhkeamista. Huono suunterveys on yksi riskitekijä mm. valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktin taustalla. Siksi terveelliset elintavat sekä suun ja hampaiden itsehoito ovat erittäin tärkeitä. Kehon luonnollinen vastustuskyky voi olla yksi parhaista avuista ennaltaehkäisyssä ja taistelussa haitallisia bakteereja vastaan.

Zendium hammastahnat on nyt pakattu ympäristöystävällisesti sokeriruo’osta tehtyyn 60% biomuoviin. Myös hammasharjat ja suuvesi on pakattu vähintään 95% kierrätettyyn muoviin. Zendium huolehtii suusi lisäksi myös ympäristöstä.

Zendium fluorihammastahnan ainutlaatuinen, luonnollisia entsyymejä ja proteiineja sisältävä koostumus vahvistaa suusi terveyttä. Sen säännöllinen käyttö vahvistaa hampaitasi ja edistää ienten terveyttä, sekä raikastaa hengityksen jopa 12 tunnin ajan. Hellävarainen, miedosti vaahtoava koostumus soveltuu päivittäiseen käyttöön, eikä sen mieto maku muuta makuaistimusta.

zendium artikkelikuvitus 680x300

Zendium toimii luonnollisen tehokkaasti

Zendium antaa kokonaisvaltaisen suojan koko suulle. Zendium-hammastahnat sisältävät suositellun määrän fluoria sekä samoja entsyymejä ja proteiineja, joita esiintyy luontaisesti syljessä. Vahvistamalla syljen luonnollista puolustuskykyä Zendium auttaa torjumaan haitallisia bakteereja ja plakkia sekä vahvistamaan syljen luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia. Natriumfluoridi puolestaan vahvistaa hammaskiillettä ja suojaa reikiintymistä vastaan.

Hellävarainen jokapäiväisessä käytössä

Tehostaan huolimatta Zendium on koostumukseltaan hellävarainen. Se ei sisällä lainkaan vaahtoavaa SLS-ainesosaa, vaan pesee hellästi vahingoittamatta suun herkkää pintasolukkoa. Hellävaraisen pesevän ainesosan, Steareth-30:n, ansiosta Zendium sopii erinomaisesti myös herkästä tai kuivasta suusta tai aftoista kärsiville.

Tutkitusti hyvää tekevät vaikutukset

Suun luonnollista vastustuskykyä vahvistava Zendium edistää ja ylläpitää suun terveyttä monin tavoin. Säännöllisellä Zendium- hammastahnan käytöllä on todettu positiivinen vaikutus ikenien kuntoon sekä olevan hellävarainen suun limakalvoille. Näiden lisäksi säännöllinen käyttö edistää hengityksen raikkaana pysymisessä.

Skandinavian hammaslääkärien eniten suosittelema*

Zendium on Skandinavian hammaslääkärien luotetuin hammastahna*. Valikoimiin sisältyy kuusi erilaista hammastahnaa, joista löytyvät parhaat vaihtoehdot jokaisen suun hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hammastahnojen lisäksi päivittäistavaravalikoimaan tulee suun luontaista vastustuskykyä vahvistava Zendium Saliva Gel -suuta kosteuttava geeli, joka tuo mukavan helpotuksen kuivasta suusta kärsiville. Valikoimaan kuuluvat myös asiantuntijoiden kehittämät Zendium-hammasharjat, sekä puhdistava ja raikastava suuvesi.

*(2017 Ipsos-tutkimus hammaslääkäreille, n=604)