Zendium - ota ero hammaslääkäristäsi

Zendium - ota ero hammaslääkäristäsi

Päivitetty 8.11.2021

Tai älä oikeasti eroa, mutta voit tehdä seuraavasta käynnistäsi mukavamman.

Useimmat ihmiset inhoavat hammaslääkärissä käyntiä, ja monet tekevät mitä tahansa välttääkseen käynnit. Itse asiassa myös hammaslääkärit pitäisivät siitä, että huolehdimme paremmin hampaistamme ja käymme vain tarkistuttamassa kaiken olevan kunnossa.

Zendium kahdesti päivässä pitää hammaslääkärin loitolla. Valitsemalla Zendiumin otat hammashygieniasta huolehtimisen omiin käsiisi. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse käydä usein hammaslääkärisi luona, vaan voit sanoa hänelle hyvästit. Vaikka hammaslääkärisi tietää, että voit nyt pitää itsestäsi hyvää huolta, se voi olla vaikea hetki teille molemmille. Siitä huolimatta suosittelemme sinuakin aloittamaan Zendiumin käytön – ja eroamaan hammaslääkäristäsi.

ZENDIUM_2021_DIGIBANNERIT_680x680

Hyvä suun terveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä

Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa myös muiden vakavien sairauksien puhkeamista. Huono suunterveys on yksi riskitekijä mm. valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktin taustalla. Siksi terveelliset elintavat sekä suun ja hampaiden itsehoito ovat erittäin tärkeitä. Kehon luonnollinen vastustuskyky voi olla yksi parhaista avuista ennaltaehkäisyssä ja taistelussa haitallisia bakteereja vastaan.

Zendium toimii luonnollisen tehokkaasti

Zendium antaa kokonaisvaltaisen suojan koko suulle. Zendium-hammastahnat sisältävät suositellun määrän fluoria sekä samoja entsyymejä ja proteiineja, joita esiintyy luontaisesti syljessä. Vahvistamalla syljen luonnollista puolustuskykyä Zendium auttaa torjumaan haitallisia bakteereja ja plakkia sekä vahvistamaan syljen luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia. Natriumfluoridi puolestaan vahvistaa hammaskiillettä ja suojaa reikiintymistä vastaan. Zendium-hammastahnan säännöllinen käyttö vahvistaa hampaitasi ja edistää ienten terveyttä, sekä raikastaa hengityksen jopa 12 tunnin ajan.

Hellävarainen jokapäiväisessä käytössä

Tehostaan huolimatta Zendium on koostumukseltaan hellävarainen. Se ei sisällä lainkaan vaahtoavaa SLS-ainesosaa, vaan pesee hellästi vahingoittamatta suun herkkää pintasolukkoa. Hellävaraisen pesevän ainesosan, Steareth-30:n, ansiosta Zendium sopii erinomaisesti myös herkästä tai kuivasta suusta tai aftoista kärsiville.

Tutkitusti hyvää tekevät vaikutukset

Suun luonnollista vastustuskykyä vahvistava Zendium edistää ja ylläpitää suun terveyttä monin tavoin. Säännöllisellä Zendium- hammastahnan käytöllä on todettu positiivinen vaikutus ikenien kuntoon sekä olevan hellävarainen suun limakalvoille. Näiden lisäksi säännöllinen käyttö edistää hengityksen raikkaana pysymisessä.

Skandinavian hammaslääkärien eniten suosittelema*

Zendium on Skandinavian hammaslääkärien luotetuin hammastahna*. Valikoimiin sisältyy kuusi erilaista hammastahnaa, joista löytyvät parhaat vaihtoehdot jokaisen suun hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hammastahnojen lisäksi päivittäistavaravalikoimaan tulee suun luontaista vastustuskykyä vahvistava Zendium Saliva Gel -suuta kosteuttava geeli, joka tuo mukavan helpotuksen kuivasta suusta kärsiville. Valikoimaan kuuluvat myös asiantuntijoiden kehittämät Zendium-hammasharjat, sekä puhdistava ja raikastava suuvesi.

*(2017 Ipsos-tutkimus hammaslääkäreille, n=604)